Pre
Pre

Weekendtips

Nieuws

Het is weer bijna tijd voor je dosis paard tijdens het weekend. Je hoeft je niet te vervelen want de volgende dingen zijn er te doen.



CSI Twente


Van donderdag 26 tot en met zondag 29 juni komt de crème de la crème van de internationale springsport weer naar Geesteren voor de 40e editie van CSI Twente. De klassieker mag zich sinds jaar en dag in grote populariteit verheugen bij paardensportliefhebbers uit binnen- en buitenland. Voor de komende jaargang zal de organisatie opnieuw investeren in een verdere verbetering van de infrastructuur. Hiermee wordt een uitstekende basis gelegd voor de toekomst van springsport op wereldniveau in Twente. Kijk hier voor meer informatie. 

Hippische Dagen Strijen


In het Zuid-Hollandse Strijen vinden dit weekend de Hippische Dagen plaats. Er zijn verschillende spring- en dressuurrubrieken. Kijk hier voor meer informatie. 

Hippisch Festijn Grave


Het laatste weekend van juni is Grave het centrum voor het Brabantse buitenleven met het grootste outdoor paardenevenement in Noordoost-Brabant: het Hippisch Festijn Grave. De outdoorliefhebber kan zijn hart ophalen op het sfeervolle terrein waar horeca, stands en demonstraties de entourage vormen van een sportieve strijd in spring- en dressuurringen. Kijk hier voor meer informatie. 

SGW Vlietland


In Vlietland staat dit weekend een samengestelde wedstrijd op het programma. Kijk hier voor meer informatie. 

Dag van het Iberische paard


Zondag 29 juni 2014 organiseert Paarden van de Zon wederom de ‘dag van het Iberische paard’ bij stal Groenendaal te Bunschoten. Er zijn verschillende clinics en er worden wedstrijden gereden. Kijk hier voor meer informatie.