veluwe
veluwe

Weekendtips

Nieuws

Het komende weekend hoef je je niet te vervelen, er staat weer genoeg leuks op het gebied van paarden op de agenda.



TREC-Soeren goes Kootwijk 2014


Tijdens Paard & Plezier 2014 zal door het team van TREC Soeren, TREC Kootwijk worden georganiseerd. Het gaat hier voor het eerst om een tweedaagse TREC op de mooie accomodatie van Gert van den Hoorn. TREC Kootwijk bestaat uit 3 onderdelen, die verdeeld worden over twee dagen: een oriëntatierit, gangenproef en behendigheidsparcours. Kijk hier voor meer informatie. 

Hippisch Kootwijk


Dit weekend worden in Kootwijk afwisselende buitenritten georganiseerd voor ruiters en menners op de Veluwe. Drie dagen, met op elke dag een andere route, met onderweg een lunchstop. De routes worden ondersteund door richtingspijlen en iedere deelnemer ontvangt een routekaart om verdwalen te voorkomen. Kijk hier voor meer informatie. 

Brabantse Ruiterdagen


De Brabantse Ruiterdagen bieden spring- en dressuursport op topniveau, die gepaard gaan met Brabantse gezelligheid. Het ooit eenvoudige concours hippique is uitgegroeid tot een spring- en dressuurconcours met nationale erkenning. Het grasgebied rondom het bedrijf Hunter Douglas verandert om 1.500 ruiter/paardcombinaties en zo’n 7.000 bezoekers uit het hele land te verwelkomen. Kijk hier voor meer informatie. 

Wat ga jij dit weekend doen?