fries
fries

Weekendtips

Nieuws

Het belooft wederom weer een stralend weekend te worden, dus neem je zonnebrand mee en trek het land in! Er is weer genoeg te doen, voor jong en oud. 



NMPRS Zomershow


Het Nederlands Minipaarden Stamboek organiseert zaterdag een show op manege Groenendaal in Bunschoten. De show is open voor alle rassen tot de 1.06 m, en er zullen verschillende klassen zijn, waaronder een aangespannen- theater- en bewegingsklasse. Toegang is gratis. Kijk hier voor meer informatie. 

SGW Ede Putten


Na het succes van vorig jaar organiseren Landgoed de Valouwe in Ede en Stal Lozeman in Putten samen op 12 en 13 juli de tweede SGW Ede-Putten voor B-, L- en M- paarden. Zaterdag is de dressuur en het springen in de L en M en zondag is de cross voor de L en de M, en het springen de cross voor de B. Kijk hier voor meer informatie. 



Fokdag Friese paard


Elk jaar rond begin juli organiseert de fokvereniging Midden Nederland een fokdag op het Paardencentrum Gert van den Hoorn in Kootwijk. In minimaal vijf ringen worden rond de 300 Friese paarden beoordeeld op hun exterieur en basisgangen. Kijk hier voor meer informatie. 

Passie voor paard en pony


Op 12 juli vindt er voor de eerste keer het evenement Passie voor Paard & Pony in Sevenum plaats. Samen met het Welsh-stamboek en Fjovrili organiseert de Stichting Ruiterbelangen Sevenum dit ruitersportevenement. Naast de Welsh-keuring, de wedstrijden om de Divoza-cup en de wedstrijden van Frovrili, krijgt de breedtesport op de tweede zaterdag van juli volop ruimte. Kijk hier voor meer informatie.