Publiek
Publiek

Weekendtips

Nieuws

Op zoek naar een weekendactiviteit vol met paarden? Ook dit weekend kun je je hart weer ophalen.



Vierspannen Deurne


Vierspannen Deurne is een driedaagse paardenhappening waar één van de meest spectaculaire hippische disciplines bedreven wordt. Menners met rijtuigen en paarden laten zien hoe zij optimaal samenwerken op een parcours vol hindernissen. Het evenement speelt zich af in de heerlijke omgeving van het Deurnese Zandbos en is de de oudste officiële menwedstrijden in Nederland. Vierspannen Deurne is niet alleen een feest voor menner en paard, maar ook voor het publiek dat in grote getale geniet van de sport, de omgeving en de ambiance van het gemoedelijke buitenleven! Kijk hier voor meer informatie. 

Exloose Ruiterdagen


Van 3 tot en met 5 oktober staat het Hippisch Centrum Exloo in het teken van de ERD, de Exloose Ruiterdagen. Het evenement is terug op de kalender. Op 3 oktober staat springen paarden klassen BB t/m ZZ op het programma,  4 oktober het springen paarden klassen BB, B en L en 5 oktober het springen pony’s alle klassen Bovendien is er op zaterdag 4 oktober een avond voor tuigpaarden en hackney’s. Die avond begint om 18.30 en is gratis toegankelijk. Kijk hier voor meer informatie. 

HunebedTREC Buinen


Op zaterdag 4 oktober en zondag 5 oktober is het tijd voor HunebedTREC Buinen. De TREC duurt twee dagen. Locatie: Manege Les Chevaux: Voorbosweg 10, 9528 TA Buinen. Kijk hier voor meer informatie. 

SGW Ysselsteyn


Zin in wat spektakel? Zaterdag vindt in Ysselsteyn een SGW plaats. Kijk hier voor meer informatie. 

Schwarzwälder Fuchs Tocht


Zaterdag organiseert de SFVN de eerste Schwarzwälder Fuchs Tocht. Meer dan tien combinaties zullen meerijden op deze tocht van twintig kilometer. Een demonstratie boomslepen sluit de dag af. Kijk hier voor meer informatie.