Anky van Grunsven
Anky van Grunsven

Anky niet naar Rio met Bon Bravour

Nieuws

Iedereen hoopte stiekem dat Anky van Grunsven met Bon Bravour als een duveltje uit een doosje tevoorschijn zou komen in de strijd om een ticket naar de Olympische Spelen. Van Grunsven zelf liet gisteren aan de Paardenkrant-Horses.nl weten dat we daar niet te hard op moeten rekenen.


“Rio leek mij met Bon Bravour sowieso al geen haalbaar doel. Ik ben wel ijverig met hem aan het rijden, maar ik haal Rio niet, het is niet realistisch. En ik heb daarnaast ook niet het gevoel dat ik iets móet” vertelt de amazone.

“Iedereen anders is er steeds véél meer mee bezig dan ik, lijkt het wel. Ik maak me er ook niet druk om, ik ben gewoon lekker met hem aan het rijden en we zien het wel. Als Bon Bravour Lichte Tour-klaar is gaat hij wel een keer wedstrijden lopen.”

Van Grunsven schiet in de lach en zegt: “En dan ga ik eerst lekker kleine wedstrijdjes rijden! Ik ben ook druk met andere dingen. Ik moet er wel erg om lachen; ik heb één filmpje van hem op Facebook gezet en dan denkt iedereen gelijk dat we Grand Prix gaan rijden. Maar als je één appuyement kunt rijden, rijd je nog lang geen proef.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl