muildier
muildier

‘Dressuur-muildier’ krijgt een film

Nieuws

Kennen jullie Dyna het muildier nog? Vorig jaar was ze het eerste muildier dat het tot de US Nationals schopte. Horse Collaborative schrijft dat de film “Dyna Does Dressage” in de maak is, over het 13 jaar oude muildier en haar baasje Laura Hermanson. De producenten beschrijven hun film als “het verhaal van de underdog dat Dyna en haar eigenaar volgt tijdens hun zoektocht naar hun plaats in de wereld van de paardensport”.


Laura vertelt over de training van Dyna: “Het gaat goed met de training, de Nationale Finales waren een hele leerzame ervaring voor ons. Het kijken naar paarden en trainers van zulke kwaliteit inspireerde me om ons rijden naar een hoger plan te tillen. Ik heb heel erg aan mezelf gewerkt en doe mijn best om de beste ruiter voor Dyna te zijn.”

Dyna heeft nogal karakter, aldus Laura. “Ze is altijd enigszins afstandelijk en een beetje sceptisch, maar meedoen aan de wedstrijden en de Nationale Finale heeft haar echt uit haar schulp gehaald. Net als de meeste paarden is ze gek op lekkernijen, vooral watermeloen!”

Bekijk hier de trailer van de film:



Eerder geschreven:

Muildier schopt het tot Amerikaans Kampioenschap
Muildier presteert goed op de US Nationals

Bron: Horse Collaborative