Photo 1 Wild_horse_foal
Photo 1 Wild_horse_foal

Win kaartjes voor film ‘Wild Horses’ op Wildlife Film Festival Rotterdam

Nieuws

Dit jaar wordt op het Wildlife Film Festival Rotterdam een film over paarden vertoond. Het gaat om de film ‘Wild Horses - A Tale from the Puszta’ van regisseur Zoltan Török. De Engelstalige film duurt ongeveer anderhalf uur en is dit jaar uitgebracht. Een echte Nederlandse première dus. Het festival vindt plaats van dinsdag 26 oktober tot en met zondag 31 oktober 2021. En wij mogen 2 kaartjes weggeven, hoe leuk! Kans maken? Lees dan snel verder.Verhaal


De film volgt het verhaal van het kleine, wilde veulen Dot. Ze is een Prezwalskipaard, de enige wilde paardensoort ter wereld. Deze bedreigde diersoort komt oorspronkelijk uit Mongolië, maar Dot leeft in het hart van Europa. Namelijk op de grasvlakten van Hongarije die de ‘Puszta’ worden genoemd. 25 jaar geleden werden hier enkele wilde paarden uitgezet, die direct een speciale binding hadden met het magische landschap. Tegenwoordig is het een van de ‘s werelds grootste kuddes wilde paarden, met maar liefst 300 dieren. Terwijl Dot opgroeit moet ze haar plekje zien te vinden binnen deze bijzonder gemeenschap.


Trailer


http://www.youtube.com/watch?v=8ZRC7nbG-04http://www.youtube.com/watch?v=8ZRC7nbG-04

Winactie


Wil je kans maken op de twee gratis tickets voor de Nederlandse première in Rotterdam van deze film? Mail ons dan via Redactie@bitmagazine.nl en vertel waarom jij per se de première wilt bezoeken op donderdag 28 oktober om 20:30 uur, vrijdag 29 oktober om 12:30 uur of 20:45 uur. Leuk weetje, op vrijdagmiddag is de filmmaker zelf ook aanwezig en is er ruimte om vragen stellen! Mail gauw en wie weet zie jij de film over het wilde veulen als een van de eersten. Meedoen kan tot 19 oktober 2021!


Bron: Wildlife Film Festival Rotterdam / Bitmagazine.nl

Poster 09a0df0929-poster
Photo-5-03_Przewalski_horse_stallions_charging._Attila_Szilagyi
Poster-09a0df0929-poster
Photo-3-Wild_Horse_young_stallion._photo_by_Attila_Szilagyi
Poster-09a0df0929-poster-1