Britt Dekker en George
Britt Dekker en George

Figureren in paardenfilm Whitestar

Nieuws

Britt Dekker maakt haar acteerdebuut in de nieuwe paardenfilm Whitestar en jij kunt erbij zijn! Er worden voor de film 200 figuranten gezocht.


De filmopnames zijn van 19 t/m 22 augustus op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Je dient van 8.00 tot 20.00 uur beschikbaar te zijn en zelf vervoer te regelen. Deelname onder de 12 jaar is alleen mogelijk onder begeleiding van een volwassene. Meld je aan via demi@2cfilm.nl. Stuur een foto van jezelf en vermeld je naam, leeftijd en telefoonnummer en welke draaidagen je beschikbaar bent. Ben je onder de 12 jaar? Zorg dan dat je ouder/verzorger met je mee komt! Eten en drinken worden verzorgd.


De film


Whitestar is een feelgood familiefilm over de bijzondere relatie tussen Britt en het afgedankte springpaard Whitestar. Wanneer blijkt dat Whitestar toch bijzondere talenten heeft haalt de eigenaar hem weer weg bij Britt om wedstrijden te rijden, maar zonder succes. Pas als Britt en Whitestar weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt Whitestar een echte winnaar.


Naast Britt Dekker spelen ook onder meer Esra de Ruiter, Matt Harnacke, Tim Douwsma en Victoria Koblenko in de film.


Bron: KNHS