bitmagazine website site computer werk laura
bitmagazine website site computer werk laura

Bit wistjedatjes

Nieuws

‘Oeps, ik ben het Bit-bolletje vergeten. Help ff!’ of ‘Mag ik dat bericht ont-sticky’en?’. Zomaar twee kreten die hier regelmatig over de redactie vliegen. Voor ons de normaalste zaak van de wereld, maar gezien de verbaasde blikken van onze kantoorbuurtjes niet voor iedereen even logisch (al wijten wij dat meer aan de buren dan aan onszelf ;-)). Maar om voor eens en altijd een einde te maken aan de verwarring: wist je dat…
  • Je berichten die voor 100% door ons bedacht en geproduceerd zijn kunt herkennen aan een paars bolletje met ‘Bit’ erin?

  • Er ook paarse bolletjes zijn met een video- of fototoestel-icoon? Dat betekent dat er een video of fotoserie in het bericht staat. Duh.

  • We een aantal vaste rubrieken hebben waarop je de klok gelijk kunt zetten? Zo verschijnt er elke maandag een Transformatie, donderdags een Bit-lezer in beeld, zaterdags de Tip van de week, zondags een Wonderpaard.

  • Het grote openingsbericht op de homepage niet altijd het laatst geplaatste bericht op de website is? Hier plakken we een bericht vaak vast (sticky ;-)) waarvan we denken dat iedereen het wil lezen. Wil je zeker weten dat je geen nieuwtjes mist? Gewoon even naar beneden scrollen. Easy.

  • Je nog veel meer Bit-artikelen kunt lezen met een Bit Compleet of een Bit Online abonnement? Dan kun je namelijk de printuitgave van Bit online lezen én heb je toegang tot de artikelen voorzien van een oranje ‘Premium’-blokje.

  • Je ons ook kunt volgen via social media? Namelijk Bit op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en sinds kort ook ons gloednieuwe YouTube-kanaal!
    Allemaal best logisch toch?


Ps. Wist je dat… we sowieso fan zijn van feedback en leuke ideeën? Dus als je iets aan ons kwijt wilt, stuur vooral een mailtje naar bit@eisma.nl!