Bit membership platform

Nieuws

Wat is het Bit membership platform?


Op het Bit membership platform staan informatieve artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard! Dit platform is voor members only. Als abonnee van Bit ben je automatisch member en krijg je toegang tot dit platform.

Hoe krijg ik toegang tot het Bit membership platform?


Het Bit membership platform is gratis toegankelijk voor abonnees. Als abonnee krijg je toegang door in te loggen op Bitmagazine.nl.

Ben je nog geen abonnee van Bit? Dan kun je hier een abonnement afsluiten. Je kunt hierbij kiezen voor het speciale Bit Focus-abonnement. Met dit abonnement krijg je toegang tot het Bit membership platform met uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook standaard 20% korting in de Bit-webshop!

Hoeveel kost het Bit Focus-abonnement?


Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand. Je kunt er ook voor kiezen direct een Bit Focus-jaarabonnement af te sluiten. Dan betaal je maar € 39,95 én kun je profiteren van onze actie voor Horse Event.

Hoe kan ik betalen?


De betaling van het Bit Focus-maandabonnement gaat via automatische incasso. Bij het Bit Focus-jaarabonnement is het mogelijk om te betalen via iDeal, Credit Card, Bancontact / Mister Cash, Maestro, PayPal of AfterPay.

Wordt mijn Bit Focus-abonnement automatisch verlengd?


Ja, het Bit Focus-maandabonnement wordt maandelijks automatisch verlengd. Het bedrag wordt ook automatisch van je bankrekening afgeschreven. Dit abonnement kun je ook maandelijks opzeggen.

Het Bit Focus-jaarabonnement gaat na het eerste jaar automatisch over in een nieuw jaarabonnement en is na het 1e jaar maandelijks opzegbaar.

Hoe kan ik het abonnement stopzetten?


Je kunt je abonnement online, telefonisch, per e-mail of schriftelijk opzeggen via onze abonneeservice. Het Bit Focus-maandabonnement is maandelijks opzegbaar. Houd er bij het Bit Focus-jaarabonnement rekening mee dat het abonnement het eerste jaar niet opzegbaar is en dat na het eerste jaar een opzegtermijn van één maand geldt.

Ik ben abonnee, maar ik heb geen toegang tot het Bit membership platform


Het Bit membership platform is gratis toegankelijk voor abonnees van Bit. Zorg ervoor dat je bent ingelogd. Alleen als je bent ingelogd met je abonnee-account, kun je het platform bezoeken. Ben je ingelogd, maar kun je de video’s alsnog niet zien? Mail dan naar Info@bitmagazine.nl.