Bit
Bit

Kom jij het Bit-team versterken?

Nieuws

Bit is op zoek naar freelancers met een vlotte pen en een groot paardenhart! Wil jij ons helpen bij het creëren van mooie en waardevolle content van Bit-magazine en ons online platform, meld je dan nu aan.


Naast dat je vlotte en liefst foutloze pen, is het belangrijk dat jij je kunt verplaatsen in de doelgroep van Bit. Paardenwelzijn, veiligheid, training, educatie, gedrag en wetenschap: onze Bit-lezer wil het allemaal weten. Raak jij de juiste ‘tone of voice’ met een originele invalshoek? 


Hoe ziet werken voor de Bit-redactie eruit?


Je werkt vanuit huis (net als wij op dit moment bijna allemaal). Je werkt na overleg óf je eigen idee uit óf we hebben een leuk onderwerp voor je bedacht. Op basis daarvan vergaar je middels één of meerdere telefoontjes je informatie. Je schrijft je verhaal en stuurt het naar de redactie als het bedoeld is voor print. Online artikelen plaats je zelf op Bitmagazine.nl en onze social media-kanalen. Hoe vaak je schrijft is afhankelijk van je inzetbaarheid. Ervaring met WordPress (+ SEO) en social media is handig. 


Je eerste deadline


Ben jij de medewerker die we zoeken? Reageer voor 11 februari 2021. Stuur een e-mail met je curriculum vitae en motivatie naar Redactie@bitmagazine.nl.