Afbeelding

Gezocht: Stagiair redactie MP Horses

Algemeen

Heb jij affiniteit met de paardensport en ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige stage waarbij jouw liefde voor paarden samenkomt met marketing, schrijven, fotograferen en het maken van video’s en social media-content? Dan zoeken wij jou!

Unieke kans

Vanaf half juni zoekt MP Horses B.V., uitgever van onder meer de titels Hoefslag, Bit & CAP, Manegeruiter, MenSport & Showpaard en Hoefnet, een redactionele duizendpoot. Tijdens je stage ben je betrokken bij bovenstaande titels en krijg je de verantwoordelijkheid, mogelijkheid en ruimte om je verder te ontwikkelen. Wat je wil leren is aan jou! Een unieke kans dus om ervaring op te doen en te groeien. Wij werken vrijwel allemaal vanuit huis en onze overlegstructuren vinden voornamelijk online plaats, dus ook als je niet in de omgeving van ons kantoor in Woudenberg woont, kun je reageren! (Kun je pas vanaf augustus of september aan een stage beginnen? Reageer dan ook zeker! Wellicht kunnen we je later dit jaar een mooie stageplek aanbieden.)

Profielomschrijving:

  • Je volgt een HBO-opleiding
  • Je bent enthousiast, assertief en gedreven
  • Je vindt het leuk om content te maken en creatief bezig te zijn
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed en kunt zelfstandig aan projecten werken

Ben jij de enthousiaste en leergierige stagiair die wij zoeken? Stuur je CV en motivatie dan snel naar officeassistant@mphorses.nl!