horoscoop site
horoscoop site

Horoscoop: maagd

Nieuws

Geen ander teken kan zo goed instinctief onderscheid maken tussen gezond en ongezond, nuttig en zinloos en waardevol en schadelijk. Het heeft een grote liefde voor details en een bijna net zo grote angst voor risico’s. Vaak wordt gedacht dit het meest ordentelijke teken is, een Pietje Precies. In werkelijkheid is er geen ander teken dat zo’n strijd tegen de chaos voert als de Maagd.

(21 augustus t/m 20 september)


Maagd-paard


Sommige Maagd-paarden zijn lastige eters. Je zult ze er bijna van moeten overtuigen dat gezond eten beter is dan suikerklontjes. En vooral oudere Maagden houden van lekker eten. Verzorgers moeten dus creatief zijn. Maagd-paarden zijn zeer leergierig en intelligent. Mentale onrust kan op latere leeftijd echter de gezondheid aantasten. Let op voor luchtzuigen en weven. Een Maagd-paard hoeft niet in de schijnwerpers te staan. Maar wanneer er helemaal geen rekening met zijn gevoelens wordt gehouden kwetst dit hem enorm. Let op met het geven van standjes. Paarden met dit teken houden van details. Oefen de keertwending gerust nog een keer.

Maagd-ruiter


Maagd-ruiters zijn efficiënte sporters. Ze willen resultaten zien. Ze zijn precies en leergierig en houden van praktische oefeningen. De training moet nuttig zijn. Maar ze kunnen zich ook blindstaren op details. En let op: een Maagd-ruiter pakt kritiek zelden positief op. Omdat een Maagd-ruiter hoge eisen aan zichzelf stelt, kan hij erg goed worden in sport. Jammer genoeg is hij te kritisch om lang van zijn prestaties te kunnen genieten.

De beste combinaties:


Een Maagd-ruiter met een Stier- of Steenbok-paard.
Horoscoop FOTO LONNEKE RUESINK