Ride & Run 2018
Ride & Run 2018

Events

Nieuws

Wil je graag andere paardenliefhebbers ontmoeten, uitdagende ritten rijden met je paard en andere (paarden)sportmaatjes of leren van experts? Bezoek dan een van de Bit-evenementen. Jaarlijks organiseert Bit vier eigen evenementen: van sportief tot leerzaam, er komt vanalles aan bod tijdens onze evenementen. Daarnaast heeft Bit een goede samenwerking met de organisatoren van Dag van het Oudere Paard en Horse Event zodat we ook daar leuke aanbiedingen voor kunnen doen.


Abonnees hebben hierbij een streepje voor. Als abonnee krijg je namelijk 50% korting op deelname aan de eigen evenementen van Bit én krijg je het tweede kaartje gratis voor de partner events Dag van het Oudere Paard en Horse Event.*** Bit-events ***Ride & Run


Ga als ruiter, hardloper of mountainbiker samen de bossen in! Bij Ride & Run draait het om werken aan je fitheid en het beleven van een unieke ervaring.

De invulling is simpel: teams van 2 personen (ruiter te paard/menner en hardloper/mountainbiker) of teams van 3 personen (combinatie van 1 of 2 ruiters te paard/menner met 1 of 2 hardlopers/fietsers) leggen gezamenlijk een vooraf uitgezette route af.

Meer informatie


*** Partner events ***Dag van het Oudere Paard


Nederland telt naar schatting zo’n 45.000 bejaarde paarden en pony’s. Stichting De Paardenkamp zorgt voor zo’n 120 bejaarde paarden. Al meer dan 55 jaar! Om de kennis en ervaring die de Paardenkamp over oudere paarden heeft te delen, organiseert de Paardenkamp jaarlijks het evenement: Dag van het Oudere Paard. Tijdens deze dag staat het oudere paard centraal en geven verschillende experts lezingen en workshops over onderwerpen die te maken hebben met het oudere paard.

Abonnees van Bit krijgen het tweede kaartje voor Dag van het Oudere Paard gratis!


Horse Event


Horse Event is het grootste educatieve paardenevenement van de Benelux waar bezoekers kennismaken met alle hippische disciplines. Leerzame clinics en prachtige shows wisselen elkaar af. Ook kunnen bezoekers eindeloos shoppen bij ruim tweehonderd winkeltjes.

Ook dit jaar is Bit weer aanwezig op Horse Event en is er van alles te beleven in en rondom onze stand.

Ben je lid van Bit? Dan heb je een streepje voor. Abonnees krijgen namelijk het tweede kaartje voor dit evenement gratis!

Meer informatie