HE2021_NTTP_doe jij mee (3)
HE2021_NTTP_doe jij mee (3)

Horse Event organiseert eerste Nationale Paarden en Pony Telling

Nieuws

Al jaren zet Horse Event zich in om meer kennis over paarden en pony’s te delen met de paardenliefhebber. Dit doen ze door het jaarlijkse, educatieve evenement, maar ook via website en sociale media kanalen. Dit jaar komt daar een nieuw onderzoek bij. Van 21 juni tot 27 juni 2021 wordt de eerste Nationale Paarden en Pony Telling georganiseerd in Vijfhuizen.


Tijdens de Nationale Paarden en Pony Telling wordt er via een korte vragenlijst aan pony- en paardenminnend Nederland gevraagd naar het paard of de pony waarvoor ze verantwoordelijk zijn. Naast het aantal paarden en pony’s wordt er ook gevraagd naar algemene kenmerken, huisvesting, voermanagement en training. Op deze manier hoopt de organisatie een beter inzicht te krijgen in het wel en wee van paarden en pony’s in Nederland.


Van Shetlander tot Belgisch trekpaard


De organisatie hoopt uiteraard op vele reacties, zodat er een goed beeld gevormd kan worden. Er gelden dan ook geen restricties voor een deelname. Of je nu verantwoordelijke bent voor een (top)sportpaard, Shetlander of Belgisch trekpaard, alle paarden tellen mee tijdens de Nationale Paarden en Pony telling.


Hoe doe je mee?


Wil je meedoen? Van 21 tot 27 juni kun je via www.horse-event.nl doorklikken naar een digitale vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst kost je niet meer dan 5 minuten. Zodra je de vragenlijst verstuurd, is jouw deelname definitief. Daarbij maak je kans op toffe prijzen, zoals gratis kaartjes voor Horse Event, een zak Havens Fibre Dice, een BR event set, een zomerpakket voor je paard, een ANKY pad, een Bit-Focus abonnement en verschillende pakketten en boekjes van Penny en PaardenpraatTV.


Heb je deelgenomen aan de telling en ben je benieuwd naar de resultaten? In augustus deelt Horse Event de leukste feiten en weetjes uit het onderzoek met je.


HE2021_NTTP_doe-jij-mee-1