Fysiotherapie
Fysiotherapie

Bit kennisevent: Therapieën voor paarden

Nieuws

Als je wilt zorgen dat je paard lekker in zijn vel zit of als je paard naast de dierenarts aanvullende zorg nodig heeft, zijn er tientallen verschillende soorten therapieën waaruit je kunt kiezen. Enkele voorbeelden zijn fysiotherapie, osteopathie, chiropractie en aquatherapie. Maar met welke therapie help jij jouw paard het best? Op het Bit kennisevent op zaterdag 30 maart 2019 bij De Paardenkamp in Soest kom je het te weten.


Keuze is er in ieder geval genoeg. Maar wanneer kies je nu voor welke soort therapie? Sandra Vetter en Irmgard Michielsen gaan jou tijdens het allereerste Bit kennisevent alles vertellen over de verschillende therapieën voor een paard.


Ins en outs van het paardenlichaam


Sinds haar vijftiende jaar loopt ze rond tussen de sportpaarden. Sandra Vetter is Dierenfysiotherapeut en Equine chiropractor (FES Qualified) en kent alle ins en outs van het paardenlichaam. Naast verschillende opleidingen, heeft ze inmiddels vele paarden behandeld en/of gerevalideerd van alle mogelijke disciplines en niveaus.


Links: Sandra Vetter; Rechts: Irmgard Michielsen

Dierenfysiotherapeut en Equine Chiropractor Sandra Vetter:

‘Chiropractie, fysiotherapie en osteopathie zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de begeleiding van het (sport)paard’

Irmgard Michielsen is erkend dierenfysiotherapeut gespecialiseerd in (de rug van) het paard en Equine Chiropractor (FES Qualified). Door middel van uitgebreid onderzoek kan ze de beperkingen vaststellen, de pijnpunten lokaliseren en daarna een behandeladvies opstellen.


Dierenfysiotherapeut gespecialiseerd in paarden en Equine Chiropractor Irmgard Michielsen:

‘Als dierenfysiotherapeut gespecialiseerd in paarden kan ik ervoor zorgen dat ruiter en paard lekkerder in hun vel gaan zitten en dus beter presteren’

Inschrijven?


Wil jij weten wanneer jouw paard welke therapie nodig heeft? Schrijf je dan snel in via een van onderstaande buttons!
Locatie


Het Bit Kennisevent vindt plaats bij Boerderij Het Gagelgat, onderdeel van De Paardenkamp, in Soest.


Boerderij Het Gagelgat, De Paardenkamp, Birkstraat 107, Soest.


Bron: De Paardenkamp

Kosten


Abonnees van Bit profiteren van 50% korting met hun abonneenummer. Niet-abonnees betalen de reguliere prijs. Wil jij nou ook nog die 50% korting? Word dan gauw abonnee!


Abonnees: € 25
Niet-abonnees: € 50

© MULTI FOTOGRAFIE
Ontwerp zonder titel