Bit10
Bit10

Bit-lezer in beeld: Caitlyn Lobros

Nieuws

Wekelijks volgen we in deze rubriek een Bit-lezer. Diegene houdt een fotodagboekje bij van zijn of haar paardenleven. Deze week nemen we een kijkje bij Caitlyn Lobros (36) uit West-Vlaanderen, België.


“Een paarden-meisje, zo kun je me het best omschrijven. Mijn leeftijd? Tja! Als je naar mijn geboortejaar kijkt, dan ben ik al 36... Maar ik vrees dat ik ergens ben blijven hangen, want ouder dan 24 voel ik me helemáál nog niet ;-) Ik ben opgegroeid in het paardenland bij uitstek (voor wie zou twijfelen: Engeland natúúrlijk) en daarna in België komen wonen, in het mooie West-Vlaanderen. Momenteel rijd ik mijn vijfjarige wedstrijdpaard Emilion-O op regionaal niveau, maar wie weet wat de toekomst brengt!”

[handwritten]

[row]
[four]

“Zo begint mijn dag: met een lekkere fokkie… euh koffie! Voor ik die heb gehad, ben ik nog in staat van ‘ontbinding’. Een opkikkertje kan ik ’s morgens zeker gebruiken!”
[/four]
[four]

“Uit onze knappe Camus X Domburg merrie fokken we dit jaar een Furstenballetje. Hopelijk zal dit mijn nieuwe toppertje worden. Ze werd pas gescand.. Nog 210 dagen te gaan!”
[/four]
[four]

“Mijn wedstrijdpaard Emilion-O, een vijfjarige KWPN-ruin van Sir Oldenburg x Welt Hit II. Hij is nu al 1,80 meter groot en al een forse kerel. Maar van binnen is hij nog erg speels en jong van hart.”
[/four]
[/row]
[row]
[four]

“Na de training lijken mijn handen wel blauw te staan. Het nadeel van blauwe, lederen handschoenen in de regen :-P. Dat zal schrobben worden!”
[/four]
[four]

“Hier onze mascotte: Madiba, vernoemd naar Nelson Mandela, iemand waar ik veel respect voor heb. Samen genieten we in de zon terwijl we naar de paardjes kijken in de weide.”
[/four]
[four]

“Mijn vriendin Kristy schreef zich in voor Miss de Luxe en organiseerde een ‘Dressuur Pony-dag’ voor de Make a Wish Foundation. Zelfs Jorinde Verwimp kwam die dag haar Kür rijden voor alle ponyruitertjes!”
[/four]
[/row]
[row]
[four]

“Met deze knappe, grote jongen rijd ik zelf niet, maar ik heb er wel veel plezier aan om Pieter Vermeire hem te zien rijden, omdat hij dat zooooo fijn doet!”
[/four]
[four]

“Voor het eerst in mijn leven krijg ik wat spulletjes die gesponsord werden (door De Waal Palen)! Altijd leuk als er iemand achter je staat en je spullen geeft…”
[/four]
[four]

“Samen met Emilion dans ik de piste rond. De ene keer rijden we de jonge paardenproef, de andere keer een niveau 1-proef, voor de afwisseling. En wat belangrijk is: we hebben er altijd veel plezier in!”
[/four]
[/row]

[/handwritten]

Wil jij ook in deze rubriek? Meld je dan aan via het opgaveformulier.


[button href=”https://www.bitmagazine.nl/bit-lezer-in-beeld/” class=”alt”]Geef je op[/button]

Bit1
Bit1
Bit2
Bit3
Bit4
Bit5
Bit6
Bit7
Bit8
Bit9