Blib foto 1
Blib foto 1

Bit-lezer in beeld: Sanne Fienieg

Nieuws

Wekelijks volgen we in deze rubriek een Bit-lezer. Diegene houdt een fotodagboekje bij van zijn of haar paardenleven. Deze week geeft Sanne Fienig (27) uit Bemmel je een kijkje.


Sanne is al van jongs af aan besmet met het ‘paardenvirus’. “Thuis hebben we in totaal zes paarden en pony’s. Op twee paarden rijd ik. Mijn merrie Seles is een KWPN-merrie van 15 jaar oud. Ik heb met haar dressuur en springwedstrijden gereden. Mijn andere paard is de 16-jarige Quarter Horse-hengst Hooray Dun It, oftewel Ray. Met hem heb ik reiningwedstrijden en andere onderdelen van de westernsport gereden.”



[handwritten]
[row]
[four]

“Ray en ik op wedstrijd! Stoppen is een favoriet onderdeel van Ray. Hij doet het zelf ook graag in de wei.”
[/four]
[four]

“Aan het werk! Ik werk als showgroom voor een springruiter, dus altijd mee op wedstrijd!”
[/four]
[four]

“Wizzard (de vos) en Seles genieten in de wei. Seles is mijn dressuurpaard en Wizzard is van mijn zusje.”
[/four]
[/row]
[row]
[four]

“Als je niet op een pensionstal staat moet je zelf het onderhoud doen aan de weides. Gelukkig hebben we daar een leuke tractor voor!”
[/four]
[four]

“Mijn hengst Ray staat iedere dag heerlijk in de wei! De andere paarden zijn allemaal merries dus die staan in de wei ernaast.”
[/four]
[four]

“Reining versus Dressage. Seles en ik representeerden dressuur als de duivel en een vriendin was een engel in de reining.”
[/four]
[/row]
[row]
[four]

“Onze Haflinger Roos is 22 jaar en is al vanaf veulen bij ons. Soms wordt ze bereden door een vriendin en anders geniet ze heerlijk in de wei.”
[/four]
[four]

“Mijn hengst Ray is ontzettend gek op kleine kinderen!! Hij verzet geen been meer en wil altijd geknuffeld en gepoetst worden!”
[/four]
[four]

“Paardrijden draait ook om sociaal contact. Mijn vriendin Ramona en ik vinden het heerlijk om ‘s avonds lekker op de bank te liggen en een filmpje te kijken!”
[/four]
[/row]

[/handwritten]

Wil jij ook in deze rubriek? Meld je dan aan via het opgaveformulier.


[button href=”https://www.bitmagazine.nl/bit-lezer-in-beeld/” class=”alt”]Geef je op[/button]

Blib Selfie
Blib foto 2
Blib foto 3
Blib foto 4
Blib foto 6
Blib foto 7
Blib foto 8
Blib foto 9
Blib foto 5