Collage
Collage

Plog: NK Reining

Nieuws

Minou Geurts en haar zevenjarige Quarter Horse Frozen Tropical deden afgelopen weekend mee aan de FEI CRI 3* en het NK Reining in Schijndel. Ze waren zeer succesvol en gingen zelfs naar huis met de zilveren medaille op ‘t NK Senioren en de Champions titels in de klassen NRHA Limited non pro en NRHA Intermediate non pro. Bekijk hier de fotoblog van Minou voor een kijkje achter de schermen en haar voorbereiding.


[row][six]
[/six][six]
[/six][/row]

“Even een chill momentje. Mijn paard wil ook tijdens de show af en toe een time out momentje voor zichzelf. Dit was vlak voor de jog van de CRI op vrijdag.”


“Paard is al klaar, maar ik moet er natuurlijk ook op en top uitzien. Met de chaps is het altijd even worstelen. Lenig zijn is niet aan mij besteed.”


[hr][row][six]
[/six][six]
[/six][/row]

“Klaar voor actie. Nieuwsgierig aagje. Moet wel de omgeving  (en mij) in de gaten kunnen houden. Hij mist niks…”


“Het leuke van reining is ook dat je tussen de wereld top aan het rijden bent. Anky en haar Whiz hadden een mooie vrijdag.”


[hr][row][six]
[/six][six]
[/six][/row]

“Het blijft een gaaf gevoel alleen met je paard in de arena. Chilly is altijd relaxed. Ik vind het zo mooi dat hij dan met zijn hoofd naar beneden wacht met de dingen die komen gaan.”


“Klaar om op te stappen naar de losrijbak, het is ons eerste show seizoen en het is een feest om te beginnen. Klein zenuwachtig lachje van mij, maar hij heeft nergens last van…”


[hr][row][six]
[/six][six]
[/six][/row]

“Mijn ouders en vriend komen vaak kijken. Wanneer het dan goed gaat, heb ik de meest trotse partner en ouders van de wereld. Hun steun is heel belangrijk voor mij.”


“Mijn trainster Rieky Young en haar paard Brady Chex zijn Nederlands Kampioen geworden en Chilly en ik werden reserve Nederlands Kampioen.”


[hr][row][six]
[/six][six]
[/six][/row]

“Even napraten met Desiree. Ze heeft mij fantastisch geholpen tijdens het NK. Chilly heeft een beetje jeuk aan zijn neus. Mijn chaps zijn al uit.. En ook bij Chilly zijn de beenbeschermers al afgedaan, kunnen ook zijn beentjes een beetje afkoelen.”


“Met dank aan de organisatie van Dutch Reining Events  en sponsoren hebben Chilly en ik heel veel mooie prijzen gewonnen. Super bedankt hiervoor!”



Bekijk hier een video over de top 3 van het NK Reining!

minou foto 14
minou foto 13
minou foto 14
minou foto 14 vierkant
minou foto 13 vierkant
minou foto 12 vierkant
minou foto 10 vierkant
minou foto 9 vierkant
minou foto 9 vierkant
minou foto 8b vierkant
minou foto 5 vierkant
minou foto 4
minou foto 3b vierkant