Mister Bit
Mister Bit

Ga op de foto met Mister Bit

Nieuws

Heb jij hem al gespot? Ga op de foto met onze mascotte Mister Bit! Je foto wordt meteen geüpload naar onze Facebookpagina en is direct te zien op een groot scherm. Hoe gekker, hoe beter! Tag jezelf in de foto, zorg dat jouw foto de meeste likes krijgt en wie weet win jij het prijzenpakket en een VIP-arrangement voor Horse Event 2016!



Hoe werkt het?


Trek Mister Bit aan z’n manenkam als je hem ziet lopen op Horse Event en ga met hem op de foto. De foto wordt geupload naar onze Facebookpagina in het album Horse Event 2015 en op het tv-scherm in onze stand. Vul vervolgens je gegevens in bij de fotograaf om mee te dingen naar de prijs en tag jezelf op Facebook. De foto verschijnt dan ook op jouw eigen tijdlijn van Facebook. Zorg dat zoveel mogelijk mensen jouw foto liken, want de foto met de meeste stemmen maakt kans op mooie prijzen. Je kunt tot en met 21 september, 9.00 uur 2015 zoveel mogelijk likes verzamelen. Na die datum maken wij de prijswinnaar bekend via deze pagina en op Facebook.


Win fantastische prijzen


De foto met de meeste likes maakt kans op een prijzenpakket! Bestaande uit een Mountain Horse Welsh fleecevest (zwart of paars), een paar Rider Pro Narvik outdoor laarzen, een luxe verzorgingsset en een VIP-arrangement voor Horse Event 2016.

NB. Wanneer er meerdere personen op de foto staan, dienen de prijzen onderling verdeeld te worden.

Een blijvende herinnering


Maak van jouw foto met Mister Bit een blijvende herinnering! In standnr. 41 van Ruitershop Deventer kun je een T-shirt of tas laten bedrukken met jouw foto. De witte T-shirts met ronde hals zijn gemaakt van katoen/lycra en de linnen tassen hebben een mooie kwaliteit in de kleur ecru. Lever het kaartje dat je van Mister Bit hebt gekregen, in bij de stand van Ruitershop Deventer en je ontvangt 20% korting op het bedrukte T-shirt of tas!

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door:



[hr]
Logo Rider Pro
prijzenpakket mascotte foto actie, Mister Bit, SK Rider Pro, Horse Event, Mountain Horse, mascotte paard, mascotte actie
MountainHorse_black