Horse Event, Nalanta
Horse Event, Nalanta

10 redenen om naar Horse Event te gaan

Nieuws

Heb jij al een kaartje voor een Horse Event? Vergeet dan niet om langs te komen in de Bit-stand (nr. 117) op 8, 9 en/of 10 september. Twijfel je nog of je komt? Tien redenen om zeker even langs te komen!



1. Ontmoet je idolen


Op alle dagen van Horse Event zijn er meet & greets in de Bit-stand. Zo kun je bijvoorbeeld Eva Roemaat, Jesse Drent, Britt Dekker en Clémence Faivre ontmoeten.

 2. Draai aan het rad


In de Bit-stand hebben we een rad van fortuin. Zodra je minimaal € 10 aan Bit-artikelen besteed, mag je een draai aan het rad geven.

3. Ontdek je tekentalent


Onze illustrator Dorith Graef geeft tijdens Horse Event korte workshops paarden tekenen. De mooiste tekening komt in Bit 250 en wint BR laarzen naar keuze!

4. Win mooie prijzen van Epplejeck


Maak in de Bit-stand een selfie met de selfie totem en verzamel zo veel mogelijk likes op Facebook.

5. Shoppen!


Met onder andere Bit-zadeldekjes, Bit-mokken, het boek ‘Stapelgek van paarden’ van M.K. de Manvan en natuurlijk Bit, het magazine.

6. Het NK Vlechten


Bit houdt samen met Horse Event het NK Vlechten. Er zijn twee categorieën 10-16 jaar (finale zaterdag 9 september) & 16 jaar en ouder (finale 10 september). Kijk mee!

7. Speciale acties voor abonnees


♥ Bestel nu je ticket voor Horse Event en ontvang het tweedede kaartje gratis. Gebruik de actiecode BIT+’relatienummer’.

♥ Vergeet ook niet om je goodiebag-bon in te leveren in de stand. Deze bon zit bij Bit 248.

Gratis clinic van Yoni Blom voor Bit-abonnees.

8. Meer weten over vloggen?


Dit jaar is er een YouTube Piste bij Horse Event. Daar zullen verschillende clinics, demonstraties en meet & greets zijn, met bijvoorbeeld Snuitable en natuurlijk Maartje, Nynke en Romy Oudshoorn.

9. Speciale show van Clémence Faivre


Ze is dressuuramazone, actrice en stuntvrouw inéén. Samen met haar superpaard Fuego geeft ze adembenemende shows weg waar niks te gek is. Of het nu om een serie vliegende wissels, piaffe of een western spin gaat: alles ziet er supergemakkelijk uit. “Omdat ik in vrijheid werk met mijn paarden is het vooral belangrijk dat ze het werk leuk vinden en graag voor me werken”, vertelt Faivre. Clémence Faivre sluit Horse Event elke dag af in de Bit-piste met een spectaculaire show waarin vrijheidsdressuur en klassieke dressuur gecombineerd worden.

10. Maak kennis met hobbyhorsing


Ken jij de nieuwste discipline van de paardensport al? Hobbyhorsing is de Engelse term voor stokpaardrijden. In Finland zijn zo’n 10.000 fanatieke hobbyhorse riders, die zelfs deelnemen aan verschillende competities. Tijdens Horse Event komt de bekende Finse stokpaardamazone Alisa Aarniomäki samen met vier collega’s om een leuke demonstatie te geven over hobbyhorsing.

Bron: Bitmagazine.nl

Klik hier voor het hele programma van de Bit-stand.

Bestel hier je kaarten.