lange teugel, Bastiaan de Recht (Large)
lange teugel, Bastiaan de Recht (Large)

5 Redenen om naar het Bit Event te gaan

Nieuws

Nog even en dan is het al zover: het allereerste Bit Event! Bit houdt op zaterdag 3 februari een gloednieuw evenement voor jong en oud bij niemand minder dan Bastiaan de Recht in Ter Apel. Dat wil je niet missen, om de volgende redenen!



#1 Het is leerzaam


Op het Bit Event is ontzettend veel te leren. Bijvoorbeeld: hoe beweegt jouw paard en hoe zorg je ervoor dat hij zich fijn voelt? Amber Koppen, erkend paardendierenarts en gediplomeerd veterinair acupuncturist, veterinair chiropractor en dry needle therapeut, legt het je uit. Ook zijn er kraampjes aanwezig met nuttige informatie voor jou en je paard.

#2 Je kunt je eigen rijden ermee verbeteren


Natuurlijk krijg je veel tips voor je eigen rijden op het Bit Event. Grand Prix-ruiter en dressuurtrainer Bastiaan de Recht geeft een demonstratie over Grand Prix en de lange teugel. Ook staat er een live demo met vlogger Romy Oudshoorn onder begeleiding van Bastiaan de Recht op het programma.

#3 Je doet creatieve vlechtideeën op


De finale van het Nederlands kampioenschap vlechten in de categorie 10 tot en met 16 jaar vindt plaats op het Bit Event. En dus kun jij mooi meekijken met de meest bijzondere vlechtcreaties!

#4 Je krijgt tips over hoe je je social media naar een hoger plan tilt


Hoe maak je mooie paardenfoto’s met je mobiele telefoon? Hoe kun je jouw vlog het best opzetten? In de workshops van het Bit Event krijg je tientallen tips om jouw social media naar een hoger plan te tillen.

#5 Je kunt je ruiterfitheid trainen


Je ruiterfitheid verbeteren door naar een evenement te gaan? Jazeker! Op het Bit Event geeft springamazone Romy Froma namelijk een workshop ruiterfitheid.
Je ontvangt nu t/m 15 januari 50% korting en betaalt maar €15! Geef je snel op voor de workshops!

Bron: Bitmagazine