uvex Sports _ Reit-Kataloge  2014
uvex Sports _ Reit-Kataloge 2014

Winnaars UVEX kindercap

Nieuws

Bit mocht drie UVEX kindercaps weggeven. De winnaars zijn: Sandra, Henriette en Marloes. Jullie krijgen persoonlijk bericht en natuurlijk gefeliciteerd!


Sandra: “Mijn dochter Maike rijdt op onze Friese merrie Maike en wil met haar gaan springen! Volgens mij kan ze daar wel een goede cap bij gebruiken.”

Henriette: “Een van de vier kleindochters wil heel graag op Olinda de Shetlander rijden. Ik vind een helm niet nodig, maar haar mama wel, de nieuwe generatie…. Daarom zou het een extra verrassing zijn als ik deze mooie helm zou winnen! Giulia zelf vindt het wel stoer om een helm op te hebben, ze is vijf jaar. Mocht de maat niet passen, dan groeit ze er wel in. Ze heeft totaal geen angst, maar mocht ze eraf vallen, dan is extra bescherming natuurlijk wel goed!”

Marloes: “Eindelijk mijn zusje over de paardenangst heen… Ze begint nu met haar eerste paar lessen, maar ze gebruikt mijn cap. Wat zou het geweldig zijn als ze niet meer hoeft te sparen, en ik deze prachtige cap aan haar kado kan doen! Daarom zou ik zo blij voor haar zijn met deze cap.”

Heb je niet gewonnen, bekijk hier het assortiment van UVEX.

 
brian