Selfie
Selfie

Bit-lezer in beeld: Laurie Eskes

Nieuws

Wekelijks volgen we in deze rubriek een Bit-lezer. Diegene houdt een fotodagboekje bij van zijn of haar paardenleven. Laurie Eskes (20) uit Doetinchem geeft je een kijkje in haar leven.


Laurie is in haar vrije tijd vooral op of naast een paard te vinden. Of achter een camera. Zij en haar moeder hebben samen een aantal sportpaarden, waarvan ze er nu twee onder het zadel heeft. “De eerste valt eigenlijk niet binnen de categorie ‘sportpaard’, dat is namelijk Maddog (v. Shamrock Mr. Oliver). Maddog is een tienjarig Welsh B-hengstje en is inmiddels zes jaar bij ons. De tweede is Bink (v. Trento B), een zevenjarige ruin. Bink is door mijn moeder gefokt.”

[handwritten]

[row]
[four]

“Na een lange dag is er niets fijner dan op een paard stappen. Even hoofd leegmaken!”
[/four]
[four]

“Do it yourself! Nog even en Bink mest z’n eigen stal uit.”
[/four]
[four]

“Eigenlijk ben ik vooral dressuurprikker, maar als het even kan ga ik iedere week een keer naar buiten. Vlak achter ons huis loopt een zandpad dat zich hier perfect voor leent!”
[/four]
[/row]
[row]
[four]

“Kleur bekennen! Nu het kouder wordt leg ik de paarden ook tijdens het in- en uitstappen een deken op. Ik geef niet zoveel om setjes, maar deze van Subli is stiekem toch wel leuk.”
[/four]
[four]

“Vlak voor de zonsondergang schijnt de zon altijd de stal in. Ik ben praktisch vergroeid met m’n camera en als het even kan haal ik ‘m snel op om een paar foto’s te maken!”
[/four]
[four]

“De afgelopen dagen bestond het weerbeeld vooral uit mist, mist en… mist!”
[/four]
[/row]
[row]
[four]

“Carrièreswitch! Lekker veel het bos in, nu de paden nog goed begaanbaar zijn.”
[/four]
[four]

“Lekker langs de weg uitstappen. Ik ben zelf eigenlijk niet zo’n held maar Maddog is gelukkig volledig verkeersmak. Wel zo’n fijn idee!”
[/four]
[four]

“Nog meer mist! Klein wereldje dus, maar het levert wel mooie plaatjes op.”
[/four]
[/row]

[/handwritten]

Wil jij ook in deze rubriek? Meld je dan aan via het opgaveformulier.


[button href=”https://www.bitmagazine.nl/bit-lezer-in-beeld/” class=”alt”]Geef je op[/button]

Bit4
Bit2
Bit9
Bit1
Bit7
Bit3
Bit5
Bit9
Bit8
Bit6