foto2
foto2

Bit-lezer in beeld: Pamela de Geus

Nieuws

Wekelijks volgen we in deze rubriek een Bit-lezer. Diegene houdt een fotodagboekje bij van zijn of haar paardenleven. Pamela de Geus (19) uit Oud Gastel geeft je deze week een kijkje.


Pamela heeft twee paarden: Dini en Dré. Dini is een Hannover springmerrie van 24, die haar oude dag rustig mag doorbrengen. Dré is een vijfjarige Sandreo x Jazz, waarmee ze volop aan het trainen is. Pamela was studente hbo Paardensport te NHB Deurne, maar is nu volop op zoek naar een nieuwe hippische opleiding. “Ik zit vol ambitie om aan de slag te kunnen samen met Dré en hopelijk breken we door in de dressuursport! Ik krijg enorm veel steun van familie en vrienden, dit geeft me moed en kracht om door te zetten! Ik wil hen daarom ook graag bedanken.”

 

[handwritten]
[row]
[four]

“Het is een hele klus om een goede hippische opleiding te vinden waar ik in januari kan beginnen. Ik twijfel tussen Equinoloog en Equine Sport Therapy, daarnaast wil ik voldoende tijd hebben voor Dré.”
[/four]
[four]

“Op deze foto zie je hoe Dré danst in zijn bewegingen. Ik train hem heel gevarieerd. De ene keer heel dressuurmatig, geregeld longeren, dan een keer een sprong en met mooi weer eens een bosrit.”
[/four]
[four]

“Ik ben voorstander van de wetenschap om te belonen wat goed is in plaats van te straffen wat slecht is. Ik wek een koppig paard op als ik Dré straf, wanneer ik hem beloon krijg ik een werklustig paard.”
[/four]
[/row]
[row]
[four]

“Zo nu en dan neem ik uitgebreid de tijd om paardenmagazines te lezen. Dit keer gezellig onder de kerstboom, samen met mijn twee honden Zara en Badru.”
[/four]
[four]

“Ik loop graag in schone kleding rond dus mijn paarden verdienen ook een gewassen dekje en frisse zweetdeken! De regen- en winterdekens laat ik bij de ruitershop wassen.”
[/four]
[four]

“Samen met Dré doe ik mee aan het Bit Talent van het Jaar in Drachten. Het is spannend, maar ik heb er enorm veel zin in. Ik hoop dat we in het oog te springen bij Adelinde Cornelissen!”
[/four]
[/row]
[row]
[four]

“Ik kom zelden met lege handen uit de ruitersportzaak. Ik haal mijn gewassen paardendekens, maar ik kan het niet laten om even rond te kijken.”
[/four]
[four]

“Ik laat me geregeld filmen om later de filmpjes te beoordelen. Ik ben continu bezig om ons als combinatie te verbeteren, je stopt nooit met leren.”
[/four]
[four]

“Ik heb voor Dini een recreatieve bijrijdster, maar ik vergeet haar absoluut niet geregeld eens te knuffelen en een snoepje te geven.”
[/four]
[/row]

[/handwritten]

Wil jij ook in deze rubriek? Meld je dan aan via het opgaveformulier.


[button href=”https://www.bitmagazine.nl/bit-lezer-in-beeld/” class=”alt”]Geef je op[/button]

foto3
foto4
foto5
foto6
foto7
foto8
foto9