IMG_8470
IMG_8470

Winnaars fotowedstrijd zwart-wit bekend!

Nieuws

Bijna 700 foto’s werden er deze keer ingestuurd voor de fotowedstrijd met het thema zwart-wit. Kim Wilkin verzamelde met de foto Prisco de meeste stemmen, 311. Ze maakte deze foto van haar vriendin Lisa en daarmee wint ze de tassenset en zadeldekje van Schockemöhle Sports. De juryprijs gaat naar Nenah Demunster met haar mooie foto Incident, een prachtige compositie. Gefeliciteerd Nenah, jij ontvangt een zadeldekje en een Bit-boek naar keuze.

[caption id=”attachment_22091” align=”alignright” width=”200”] De foto die Kim Wilkin instuurde, kreeg de meeste stemmen van het publiek.[/caption]

“Dit zijn mijn vaste paardenmodellen in de buurt op een weide waar ik altijd terecht kan,” schrijft Nenah. “Elke keer als ik er heen ga, zit er wel een sterk beeld bij, doen ze iets wat interessant is, of zit het licht net goed. Deze keer stonden deze paarden (elk op een andere weide) aan elkaar te ruiken waardoor er een soort miscommunicatie ontstond. Deze foto was een lucky shot gemaakt in een fractie van een seconde op de juiste moment met de juiste compositie.”
zwart-wit-fotowedstrijd