site dress marlies
site dress marlies

Clinic Marlies van Baalen!

Nieuws

Speciaal voor Bit en Dressuur lezers verzorgt de kersverse Nederlands Kampioen Marlies van Baalen een clinic op 14 mei in het nieuwe stallencomplex van Dressuurstal van Baalen in Brakel.



De basis


Iedereen heeft het altijd over de basis van de dressuur. Maar wat houdt die basis eigenlijk in? Hoe zorg je ervoor dat je paard als een happy athlete door de baan swingt? Nederlands kampioen Marlies van Baalen kan je er alles over vertellen. Tijdens deze clinic legt ze eerst de theorie uit, daarna volgt een buffet en vervolgens geeft Marlies twee personen les. Wie weet ben jij de gelukkige en krijg jij les van Marlies!

De coach


Als dochter van olympisch dressuuramazone Coby van Baalen zat Marlies al vroeg in het zadel. Ze volgde 3 jaar de opleiding tot Bereiter in Warendorf, maar is inmiddels alweer 10 jaar terug op het ouderlijk bedrijf. Ze runt Dressuurstal van Baalen samen met moeder Coby en nichtje Marrigje. Recentelijk is het gehele bedrijf volledig vernieuwd. Sportief gezien draait Marlies al haar hele leven mee in de top van de dressuurwereld. In 2004 nam ze deel aan de Olympische Spelen met Idocus. En met Miciano werd ze onlangs Nederlands Kampioen in de Grand Prix. Marlies geeft ook veel les en traint de B-kaders van de Nederlandse dressuurjeugd.

Het arrangement


Je wordt op woensdag 14 mei om 15.30 uur bij Dressuurstal van Baalen in Brakel ontvangen met koffie of thee. Om 16.00 uur krijg je een rondleiding door het vernieuwde stallencomplex. Maak kennis met alle sportpaarden en kijk rond op de nieuwe stal. Marlies licht vervolgens de theorie toe en daarna zie je hoe haar trainingsmethode in de praktijk wordt toegepast. Wie weet rijd je mee in deze les, want één van de deelnemers mag deelnemen aan de clinic. Meld je aan via www.horses.nl/workshopdressuur en geef aan of jij mee wilt rijden met je paard of pony. Het programma eindigt rond 20.00 uur. Alle deelnemers ontvangen een leuke goodybag.

Adres: Dressuurstal Van Baalen | Verdrietweg 2 | 5306 HB Brakel | www.dressuurstalvanbaalen.nl

Opgave & prijs


De workshop, inclusief rondleiding door de nieuwe stallen, koffie/thee en buffet kost voor de abonnees € 29,- en voor de niet abonnees € 35,-. Het maximale aantal deelnemers is 100.

Klik hier voor opgave!