Hoef, Lak, Verzorging
Hoef, Lak, Verzorging

Zeven manieren om fris op het werk te verschijnen

Nieuws

Vraag je je weleens af hoe je net als ieder ander schoon, kalm en koel op kantoor kunt verschijnen, ook al heb je je paarden al buiten gezet, de stal uitgemest, gereden, hooi versleept en je tuig gepoetst? De volgende tips helpen je om stralend op je werk aan te komen.



1. Een goed nagelborsteltje


Om al het zand onder je nagels vandaan te borstelen - zelfs het dragen van handschoenen kan de zogenaamde rouwranden onder je nagels niet altijd voorkomen. Zorg er daarom voor dat er een nagelborstel in je tas zit. Het kan ook helpen om je nagels een donkere kleur te lakken, maar dan moet het wel blijven zitten na al je stalbezigheden. Lange nagels zijn waarschijnlijk niet ideaal, vooral niet omdat ze met een beetje pech om de haverklap breken.

2. Bleekmiddel


Voor de kleine scheurtjes in de zijkant van je wijsvinger waar vuil in gaat zitten en er nog onmogelijk uitgaat. Wanneer je een pen vasthoudt valt het extra op en zal het voor rare blikken zorgen. Flink schrobben met een nagelborsteltje en zeep alleen zal niet voldoende zijn, dus is het tijd voor het zware geschut.

3. Handcrème


Om je handen te hydrateren na al het schrobben en bleken.

4. Droogshampoo


Als je niet langs huis kunt voor een douche kan dit je helpen om zelfs het meest platte haar een volumeboost te geven. Daarnaast maskeert het de paardengeur. Spuit er wat in, schud en doe je haar op een staart. Niemand die het opvalt dat je er een ei op kunt bakken.

5. Gezichtsdoekjes


Om elk bewijs van paardenslobber te doen verdwijnen en zweetdruppels door je cap af te vegen.

6. Gezichtscrème en lippenbalsem


Warm en koud weer kunnen ervoor zorgen dat je huid uitdroogt dus een beetje extra aandacht is niet overbodig.

7. Panty


Blote benen bedekt met blauwe plekken zien er niet bepaald florisant uit. In de zomer kun je ze dus beter bedekken, ook op werkplekken waar niet zo’n strenge dresscode geldt.

Wat zijn jouw geheimen om ongezien weer op het werk terug te glippen na het doen van de paarden?

Bron: Horse and Hound