flemen
flemen

Je weet dat je paard je huisdier is als...

Nieuws

Als paardeneigenaren zijn we erg close met onze vierbenige vrienden. En we vinden het helemaal niet erg om een stukje te reizen om hem beweging of een knuffel te geven. Maar op welk moment gaan ze de grens over een worden ze ons huisdier? Horse and Hound stelde een lijstje samen.


Tekenen dat je paard je huisdier is:

  • Als het koud en nat buiten is zou je willen dat je je paard in huis kon nemen.

  • Je paard heeft een uitgebreidere kledingkast dan jij. Inclusief matchende halsters, dekens, dekjes en bandages, met een elke dag van de week een andere kleur.

  • Je kunt het niet aan om gescheiden te zijn van je paard, dus je bewaart een foto van hem in je portemonnee, hebt een armband van zijn staarthaar en je hebt een van zijn hoefijzers (gepolijst en op een houten blok) op je bureau op het werk staan.

  • Je grijpt elke kans aan om je paard een kaart plus cadeau te geven: verjaardagen, kerst, Valentijnsdag... Zijn stal is niet compleet als hij niet is versierd, compleet met slingers boven zijn stal. Dat hij die op wil eten maakt niet uit.

  • Jouw ideale zaterdagavond breng je door in de stal van je paard, waar je kijkt hoe hij eet/drinkt/slaapt. Als je het voor mekaar krijgt dat hij slaapt met zijn hoofd op jouw schoot, is je leven compleet. Als jij er niet kan zijn, heb je een grote knuffel in zijn stal gelegd die hem gezelschap kan houden.

  • Je kunt niet herinneren wanneer jij voor het laatst je benen hebt geschoren, maar je paard is altijd perfect gegroomd. Hij krijgt regelmatig massagesessies om zich lekker los te voelen. Het maakt niet uit dat hij de afgelopen vijf jaar geen zadel heeft gezien.

  • Soms vraag je je af of je paard een andere kleur op zijn stalmuur wil. Witte muren zijn zò 2014. Zou hij blauw of groen niet een stuk mooier vinden?


Bron: Horse and Hound