Logo voor site
Logo voor site

Heb jij het Leukste Oude Paard van Nederland?

Nieuws

Zo’n 45.000 paarden en pony’s in Nederland zijn twintig jaar of ouder. En ze zijn allemaal lief, grappig en leuk. Maar wie is de allerleukste? De Paardenkamp, het nationale rusthuis voor oude paarden en pony’s, gaat samen met Bit op zoek naar het Leukste Oude Paard van Nederland via www.hetleuksteoudepaard.nl.


Alle pony’s en paarden vanaf twintig jaar maken een kans. Zoals de Shetlander die verderop staat en zich altijd laat knuffelen door de kinderen uit de buurt. Of dat ene manegepaard dat zo lief is voor beginners. En natuurlijk mag jouw eigen paard ook meedoen! Of het paard van een vriendin. Misschien is zelfs het voormalige toppaard van een bekende ruiter genomineerd. Geef een paard op en / of stem op de genomineerde paarden. Wie moet volgens jou winnen?

Prijzen


De winnaar van het Leukste Oude Paard van Nederland wordt bekendgemaakt op 6 juni, op de Dag van het Oudere Paard dat plaatsvindt bij De Paardenkamp in Soest. Voor de winnaars liggen prachtige prijzen klaar.

Eerste prijsTweede prijsDerde prijsOpgave


Dus jij kent of hebt een leuk paard of lieve pony van twintig jaar of ouder? Maar waarom is hij of zij het ‘Leukste, Oude Paard van Nederland’? Ga naar de website en vul het formulier in. Vertel meer over de bijzonderheden, upload een foto of filmpje en overtuig iedereen ervan dat dit paard het echt verdient om te winnen. Vergeet niet om de algemene voorwaarden te checken.

PS: Belgische paardenliefhebbers mogen uiteraard ook meedoen. Succes!

Leukste Oude Paard van Nederland
logo paardenkamp
Bit-Logo-paars
Leukste Oude Paard van Nederland
5844381