Leukste Oude Paard van Nederland
Leukste Oude Paard van Nederland

Heb jij het Leukste Oude Paard van Nederland 2016?

Nieuws

Zo’n 45.000 paarden en pony’s in Nederland zijn twintig jaar of ouder. En ze zijn allemaal lief, grappig en leuk. Maar wie is de allerleukste? De Paardenkamp, het nationale rusthuis voor oude paarden en pony’s, gaat ook dit jaar samen met Bit op zoek naar het Leukste Oude Paard van Nederland via www.hetleuksteoudepaard.nl.


Alle pony’s en paarden vanaf twintig jaar maken een kans. Zoals de Shetlander die verderop staat en zich altijd laat knuffelen door de kinderen uit de buurt. Of dat ene manegepaard dat zo lief is voor beginners. En natuurlijk mag jouw eigen paard ook meedoen! Of het paard van een vriendin. Geef een paard op en / of stem op de genomineerde paarden. Stemmen kan vanaf 1 mei, wie moet er volgens jou winnen?

Prijzen


De winnaar van de verkiezing ‘Het Leukste Oude Paard van Nederland’ wordt bekendgemaakt op 11 juni, tijdens de Dag van het Oudere Paard die plaatsvindt op het terrein De Paardenkamp in Soest. Voor de winnaars liggen prachtige prijzen klaar.

Eerste prijs  • Fotoshoot Nikki de Kerf

  • Portret in Bit 238

  • 5 zakken PAVO 18+

  • Jaarabonnement op Bit

  • Een behandeling gegeven door fysiotherapeute Aline Hoving van P.E.T. ANIMAL PHYSIOTHERAPY

  • Een VIP rondleiding op Stichting De Paardenkamp


De winnaar krijgt dus o.a. een behandeling van dierenfysiotherapeut Aline Hoving van P.E.T Animal Physiotherapy! Voor mensen is het vaak normaal, een bezoekje aan de fysiotherapeut. Maar voor dieren nog niet. Toch is het doel hetzelfde: zonder pijn en beperkingen kunnen bewegen! Oudere paarden gaan vaak moeilijker bewegen of krijgen last van stijfheid. Voor hen kan een behandeling bij een dierenfysiotherapeut een oplossing bieden. Door verschillende behandeltechnieken zoals massage, rekken en mobiliseren kan dit verminderd worden en kan je oude paard weer met plezier bewegen!

Tweede prijs  • 3 zakken PAVO 18+

  • VIP rondleiding op Stichting de Paardenkamp


Derde prijs  • 2 zakken PAVO 18+

  • VIP rondleiding op Stichting de Paardenkamp


Opgave


Dus jij kent of hebt een leuk paard of lieve pony van twintig jaar of ouder? Maar waarom is hij of zij het ‘Leukste, Oude Paard van Nederland’? Geef jouw favoriete oude paard op voor 29 april! Ga naar de website en vul het formulier in. Vertel meer over de bijzonderheden, upload een foto of filmpje en overtuig iedereen ervan dat dit paard het echt verdient om te winnen. Vergeet niet om de algemene voorwaarden te checken.

PS: Belgische paardenliefhebbers mogen uiteraard ook meedoen. Succes!