Alle deelnemers op een rij.
Alle deelnemers op een rij. Alle deelnemers op een rij.

Wie is volgens jou het Bit Talent van het Jaar?

Nieuws

Bit, Adelinde Cornelissen en het ATC-team gingen op zondag 3 januari op zoek naar nieuw dressuurtalent. De volgende zes deelnemers wisten zich te kwalificeren voor de finale. Jij mag meebepalen wie zich Bit Talent van het Jaar mag noemen!


Jouw stem is een punt waard!

De finalisten van de Bit Talentendag kunnen tijdens de finale a.s. zaterdag zes punten verzamelen. Twee punten voor het rijden, gegeven door Adelinde Cornelissen, twee punten voor de test van het Adelinde Training Center, één punt via het stemmen op de filmpjes via onze website en één punt wanneer je tijdens de avond op de tribune met je stemkaart je mening geeft.

Jouw stem kan dus de finalist een streepje voor geven! Je kunt stemmen tot zaterdag 9 januari 12:00 uur op deze site. Daarna worden alle stemmen opgeteld. Het totaal aantal stemmen per deelnemer wordt bekend gemaakt tijdens de finale.

Let op: je moet je stem via de e-mail bevestigen, controleer voor de zekerheid ook je spambox voor de bevestigingsmail. Je mag per e-mailadres maximaal eenmaal stemmen.

[row][six]

Jody Bakker met Horses2fly Airforce[/six][six]

Romée de Jager met Evita[/six][/row]

[row][six]

Iris Steijn met Evy
[/six][six]

Demi van Andel met So What v.i.p.[/six][/row]

[row][six]

Suzanne Albers met Anderson p[/six][six]

Romiëlle Tuyl met Elanta BVT[/six][/row]

[hr]

Stemmen!


[gravityform id="1087" title="false" description="false"]