totilas
totilas

Een ontmoeting met Totilas

Nieuws

De droom van de vijftienjarige Annika kwam uit: een ontmoeting met dressuur kampioen Totilas. Annika komt uit Duitsland, en werd in 2016 gediagnostiseerd met kanker. In haar blog schrijft ze over haar strijd tegen de ziekte, maar ook over haar liefde voor paarden.


Door de vereniging Wünchdirdas e.V. mocht Annika haar favoriete paard Totilas ontmoeten, en zelfs even in het zadel zitten. Van haar ontmoeting met Totilas maakten haar ouders meteen een uitje. Ze bezochten het zwembad, en op de derde dag kwam haar droom uit.

Blog


In haar blog Annika vs. Karl-Heinz schrijft ze: “Ik was compleet verrast dat ik hem niet alleen mocht ontmoeten, maar ook mocht rijden. Dat was zó cool! Totilas is veel groter dan ik dacht. Hij is heel lief en rustig, ook als hij wat luider is.”

Op haar eigen website schrijft ze over de verschillende dingen die ze meemaakt. Over haar gevecht tegen kanker, die ze de naam Karl-Heinz gaf, over hoe ze weer naar school mag, en hoe haar tweede grote wens uit kwam: namelijk het hebben van een eigen paard.

Voor meer foto’s van Annika’s vakantie en om meer te lezen kun je een kijkje nemen op haar blog.

Bron: Horses.nl / Annika vs Karl-Heinz
Schermafbeelding 2017-03-24 om 15.35.45