NK Vlechten bannerfinalisten
NK Vlechten bannerfinalisten

De finalisten van het NK Vlechten zijn bekend!

Nieuws

We hebben de stemmen geteld en de finalisten voor het NK Vlechten tijdens Horse Event op 9 & 10 september zijn bekend!


Per leeftijdscategorie mogen er drie deelnemers live vlechten tijdens Horse Event. Een deskundige vakjury, zaterdag bestaande uit Clémence Faivre, Bastiaan de Recht en Melissa Newman kiezen de uiteindelijke winnaar. Op zondag bestaat de jury uit Clémence Faivre, Melissa Newman en Bit-hoofdredacteur Dorien van Dijk.

Finalisten!


*Tromgeroffel* De finalisten in de categorie van 10-16 jaar zijn Janienke Hoek, Sanne Jongebreur en Mandy de Haan. Van harte dames! We zien jullie graag op zaterdag 9 september in Ermelo. En de finalisten in de categorie vanaf 16 jaar zijn Emma Poutsma, Britt Koenraads en Anne Fleur Vlot. Gefeliciteerd, jullie gaan de strijd aan op zondag 10 september. Veel succes met de voorbereiding.

Prijzen


De hoofdprijs bestaat uit een groomingset van NAF, een bon ter waarde van € 75 voor een paardensieraad van Horsier, een Bit-goodiebag en een fotoshoot t.w.v. € 100! Natuurlijk gaan nummer 2 en 3 niet met lege handen naar huis, zij ontvangen een groomingset van NAF, een bon ter waarde van € 50 en € 25 van Horsier en een Bit-goodiebag. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer twee entreekaarten voor Horse Event voor de dag van deelname: één voor zichzelf en één voor de groom.

Alle finalisten krijgen nog bericht per mail, tot op Horse Event!