knuffel
knuffel

5 manieren om je instructeur, hoefsmid of pensionhouder te bedanken

Nieuws

Met de feestdagen in het vooruitzicht wordt het weer tijd om na te denken over de cadeautjes waar je de mensen om je heen mee gaat verrassen. Naast de gebruikelijke vrienden en familie hebben de meeste paardenmensen nog een hele rij belangrijke mensen in hun leven, van hoefsmid tot pensionhouder. Deze mensen verdienen natuurlijk ook een cadeautje, en hoewel deze mensen ook best tevreden zijn met het gebruikelijke bloemetje of een doosje Merci, is het natuurlijk veel leuker om een persoonlijk (paarden)tintje aan hun presentje te geven. Lees hieronder verder voor inspiratie:
  • De meeste paardenmensen worden heel blij van een persoonlijk cadeautje waarin je het paardenthema doorvoert. Denk aan een foto(shoot) van hun meest dierbare paard, een naambord (of een uithangbord voor een hoefsmid/pensioneigenaar), een sieraad gemaakt van paardenhaar of zelfs een schilderij van één van hun paarden.

  • Je kunt een instructeur ook verrassen door bijvoorbeeld thuis heel hard te werken aan die moeilijke oefening of jouw slechte eigenschap. Een gemotiveerde leerling is voor een instructeur één van de grootste beloningen.

  • Een pensionhouder kun je heel blij maken met een dagje vrij. Bied aan om alle werkzaamheden gedurende één dag over te nemen zodat de eigenaar lekker kan genieten van een uitje. Als je met de hele stal dit cadeau geeft, kun je er bijvoorbeeld ook kaartjes voor een evenement bij doen, maar menig pensioneigenaar is al lang blij met een dagje ‘niks hoeven’.

  • Een boek doet het ook vaak goed, vooral als je de moeite neemt om je te verdiepen in het vakgebied van degene aan wie je het cadeautje geeft. Als je het lastig vindt om hier wegwijs in te worden kun je ook kiezen voor een ‘koffietafelboek‘, zo eentje vol met de prachtigste foto’s! 

  • En uiteraard kun je alle paardenmensen blij maken met een abonnement op hun favoriete paardentijdschrift, namelijk Bit! ;)


Bron: Bitmagazine.nl