Raadsel HorsEscape - antwoord
Raadsel HorsEscape - antwoord

Dit is het antwoord op het HorsEscape raadsel!

Nieuws

Hoe werkt HorsEscape ?


Tussen 9:00u en 16:00u gaan de teams om de beurt van start. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 8 ruiters. Ook is het mogelijk om individueel op te geven, Schrijf je in als individu, vermeld bij de teamnaam: Team Bit, en wij vormen een leuk team voor je!  De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar. Ben je tussen de 16-18 jaar, dan kun je met handtekening ouder/voogd deelnemen. Deelnemers jonger dan 16 mogen starten als er minimaal 1 volwassen begeleider in de groep meerijdt. Deelname is altijd op eigen risico.

De rit duurt zo’n 2 uur waarbij je onderweg verschillende opdrachten moet uitvoeren om de weg naar de volgende opdracht en uiteindelijk de finish te vinden. Het team dat de opdrachten die je onderweg tegenkomt het snelst heeft uitgevoerd, wint!

Deelname is altijd op eigen risico, en vergeet ook niet de algemene voorwaarden te lezen.

Locatie


Zandenplas, Eperweg, Nunspeet.

Kosten per deelnemer  • € 60 voor niet-abonnees, wil jij nou ook 50% korting? Meld je dan snel aan als abonnee via onze abonneerpagina.

  • € 30 voor Bit-abonnees - 1 persoonsinschrijving per abonneenummer

  • € 30 voor leden Horse & Dog of course met kortingscode.


Schrijf je snel in


Om deel te nemen aan HorsEscape moet je je individueel inschrijven. Bij het inschrijven geef je een teamnaam op, zodat wij weten wie er nog meer in jouw team zitten. Op deze manier kun je tot en met maandag 7 mei 2018 nog stalgenoten, vrienden/vriendinnen motiveren om zich bij jouw team aan te sluiten. Houd er wel rekening mee dat je team uit minimaal 3 en maximaal 8 personen moet bestaan.

Meedoen zonder eigen teamleden


Wil je graag meedoen aan HorsEscape, maar kun je net niet genoeg teamleden bij elkaar krijgen? Geen probleem! Doe mee en sluit je aan bij het Bit Team! Schrijf je in als individu, vermeld bij de teamnaam: Team Bit, en wij vormen een leuk team voor je!

Maak kans op leuke prijzen


Tijdens HorsEscape maak je kans op leuke prijzen! Weet jij met jouw team de opdrachten op de route het snelste uit te voeren? Dan zijn jullie de winnaar van deze dag! Heb jij leuke kleding of gadgets in bohemien/hippie stijl? Dan zien we jouw team graag gekleed in deze stijl op ons evenement. Dit alles is niet voor niets. Het team dat het meest origineel verkleed is wint namelijk ook een mooie prijs!
Inschrijven kan tot en met maandag 30 april 2018!

Klik hieronder op de juiste button om je in te schrijven!

Abonnees Bit Niet abonnees Leden Horse & Dog of course

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar: marketing.horses@eisma.nl