Pagina-header-HE19
Pagina-header-HE19

Doe mee met HorsEscape 2019!

Nieuws

Plezier met stalgenoten en samenwerken met je paard, dat is waar het om draait tijdens het event ‘HorsEscape’. De tweede editie van dit event, georganiseerd door Bit samen met Horse & Dog of course, is op zaterdag 18 mei 2019. Durf jij de uitdaging aan?Meestal vorm je in de paardensport alleen met je paard een team, maar tijdens HorsEscape heb je de hulp van meer teamgenoten hard nodig.


Jullie paarden zijn gestolen tijdens een overval op de postkoets en na een lange zoektocht hebben jullie ze weer gevonden en terug gestolen van de paardendieven. Maar die paardendieven hebben jullie vluchtweg ‘geblokkeerd’ met allerlei raadsels en opdrachten. De dieven hebben inmiddels de achtervolging ingezet en jullie moeten hen voor zien te blijven. Jullie hebben 2 uur de tijd om de paarden veilig te stellen!


In teams van 3 tot maximaal 8 personen ga je van start om de juiste route naar de finish te ontcijferen.


Enkel door opdrachten uit te voeren kun je de weg naar de finish achterhalen! Deze opdrachten variëren van raadsels tot behendigheid en van ‘spannende dingen voor je paard’ tot rekenwerk. Door samen de opdrachten uit te voeren en efficiënt samen te werken is HorsEscape een unieke manier om de band met je paard én teamgenoten te versterken.


Welk team weet de opdrachten goed en het snelst binnen de tijd uit te voeren, en mag zich winnaar noemen van HorsEscape 2019?


Natuurlijk is er naast het rijden van de HorsEscape rit ook tijd en ruimte voor ontspanning. Tijdens deze tweede editie van HorsEscape wanen we ons in de magische wereld van Fantasy. Geniet voorafgaand aan je start en na afloop van de rit van lekkere hapjes en drankjes die te koop zijn bij de food-kraampjes. Ga heerlijk loungen op het fantasy aangeklede terrein of geniet van de prachtige Arnhemse bossen rondom Stal Mansour.


Een dag vol spanning, gezelligheid en teambuilding! Doe jij ook samen met je teamgenoten mee?


Klik hier voor een sfeerimpressie van HorsEscape 2018!


Hoe werkt het?


Tussen 9:00 uur en 16:00 uur gaan de teams om de beurt van start. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 8 ruiters. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar. Ben je tussen de 16-18 jaar, dan kun je met handtekening ouder/voogd deelnemen. Deelnemers jonger dan 16 mogen starten als er minimaal 1 volwassen begeleider in de groep meerijdt. Deelname is altijd op eigen risico.


De rit duurt zo’n 2 uur waarbij je onderweg verschillende opdrachten moet uitvoeren om de weg naar de volgende opdracht en uiteindelijk de finish te vinden. Het team dat de opdrachten die je onderweg tegenkomt het snelst heeft uitgevoerd, wint!


Deelname is altijd op eigen risico, en vergeet ook niet de algemene voorwaarden te lezen.


Maak kans op leuke prijzen


Tijdens HorsEscape maak je kans op leuke prijzen! Weet jij met jouw team de opdrachten op de route het snelste uit te voeren? Dan zijn jullie de winnaar van deze dag! Heb jij leuke kleding of gadgets in fantasy stijl? Dan zien we jouw team graag gekleed in deze stijl op ons evenement. Dit alles is niet voor niets. Het team dat het meest origineel verkleed is, wint namelijk ook een mooie prijs!


LocatieStal Mansour
Kemperbergerweg 793
6816 RW Arnhem


Bron: Stal Mansour

Kosten per deelnemer


  • € 60 voor niet-abonnees, wil jij nou ook 50% korting? Meld je dan snel aan als abonnee via onze abonneerpagina.
  • € 30 voor Bit-abonnees - 1 persoonsinschrijving per abonneenummer
  • € 30 voor leden Horse & Dogs of course met kortingscode.

Inschrijving is per persoon.


Schrijf je snel in


Om deel te nemen aan HorsEscape moet je je individueel inschrijven. Bij het inschrijven geef je een teamnaam op, zodat wij weten wie er nog meer in jouw team zitten. Op deze manier kun je tot en met dinsdag 14 mei 2019 nog stalgenoten, vrienden/vriendinnen motiveren om zich bij jouw team aan te sluiten. Houd er wel rekening mee dat je team uit minimaal 3 en maximaal 8 personen moet bestaan.


Meedoen zonder eigen teamleden


Wil je graag meedoen aan HorsEscape, maar kun je net niet genoeg teamleden bij elkaar krijgen? Geen probleem! Doe mee en sluit je aan bij het Bit Team! Schrijf je in als individu, vermeld bij de teamnaam: Team Bit, en wij vormen een leuk team voor je!


Klik hieronder op de juiste button om je in te schrijven!


Vragen?


Heb je vragen? Bekijk dan hier de Q&A met veelgestelde vragen.
Of mail naar: marketing.horses@eisma.nl


Over Horse & Dog of Course


Iets speciaals doen met jouw hond of paard? Eigenaresse Monique Mol biedt met haar bedrijf ‘Horse & Dog of Course’ trainingen en advies op maat aan. Met haar achtergrond als gediplomeerd kynologisch instructeur & hondengedragstherapie en haar interesse in recreatief rijden en Natural Horsemanship, heeft Monique zich verdiept en gespecialiseerd in meerdere disciplines. Hierdoor heeft ze een unieke en perfecte combinatie kunnen ontwikkelen; een nieuwe dimensie voor iedereen die Horsemanship, sportiviteit en recreatie wil verenigen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Meer info via Horse & Dog of Course: www.moniquemol.nl.


HorsEscape wordt mede mogelijk gemaakt door Equithème.

Bit - HorsEscape 2
logo_equitheme_CMJN
Afbeelding-website-link-HE19
FB-link-afb-HE19
Optie-2