Vlogazine - nu in de winkel (Medium)
Vlogazine - nu in de winkel (Medium)

Nu te koop: Bit Vlogazine met Eva en Jesse

Nieuws

Eindelijk is het zover: het Bit Vlogazine met Eva Roemaat en Jesse Drent is uit! Vanaf vandaag is het Vlogazine met Eva en Jesse te koop in de winkel en in onze webshop! Wil je vast weten wat daar allemaal in staat?


Het Vlogazine staat bomvol artikelen waarin Eva en Jesse de hoofdrol spelen. In het grote interview vertellen ze hoe ze elkaar ooit ontmoetten via Hyves en uitgroeiden tot bekend vrijheidsdressuurduo met talloze volgers op social media. Ze leren je de basisoefeningen van vrijheidsdressuur en leggen je alles uit over het gebruik van social media. Ook kom je te weten hoe Jesse de training van jonge paarden oppakt en hoe het dagelijkse leven van Eva en Jesse eruitziet.

Les geven en les krijgen


Maar dat is lang niet alles: Eva en Jesse maakten ook enorm veel mee bij het maken van dit printmagazine. Zo zijn ze samen met één van hun vele fans gaan racen op de renbaan van Duindigt. Ze dicussieerden met drie topruiters - Imke Schellekens-Bartels, Bianca Schoenmakers en Rieky Young - over de verschillen en overeenkomsten tussen de sport- en de natural wereld.
Eva en Jesse gingen met hun paarden op bezoek bij Anky en haar kinderen, om hen een lesje vrijheidsdressuur te geven. Ze kregen ook zelf les: Jesse leste bij top dressuuramazone Joyce Heuitink en Eva bij de moderne ridder Arne Koets. Hoe ze dat verging? Je leest het in het magazine!

Naast alle reportages, interviews en rijtechnische artikelen mogen natuurlijk de veterinaire artikelen niet ontbreken. Hoe houd je een stressvol paard, zoals Antares van Jesse, goed op gewicht? En hoe ga je om met een paard met zomereczeem, zoals Flip van Eva?

Je leest het allemaal in het Bit Vlogazine! Koop ‘m vanaf vandaag in de winkel of bestel ‘m snel in onze webshop!