Afbeelding
JAN E. SIEBERT

Win: Tickets voor Cavalluna Antwerpen

Win

Als je één keer naar de wervelende paardenshow van CAVALLUNA geweest bent, vergeet je dat nooit meer en wil je je elke keer opnieuw laten betoveren. Zat je nog nooit op de tribune, dan wordt dat hoog tijd! Op 25 en 26 maart 2023 kan dat, want dan zijn er maar liefst drie spectaculaire voorstellingen van CAVALLUNA – Secret of Eternity in het Sportpaleis in Antwerpen.

Na CAVALLUNA - World of Fantasy en CAVALLUNA - Legend of the Desert, is het nu tijd voor de compleet nieuwe live entertainment show CAVALLUNA – Secret of Eternity. een show vol beeldschone paarden, eersteklas rijkunst, imposante scènes uit de show en muziek vol gevoel. En dat alles verpakt in een fantastisch verhaal en overweldigende decors. 

Schoonheid en intense emotie

Zo dragen de sterren op vier benen ook in de nieuwe Europa Tournee weer uit wat amper in woorden uit te drukken is en elke show uniek maakt: schoonheid, natuurlijkheid en intense emoties. In combinatie met de beste ruiters van Europa hebben allerlei paardenrassen en hun trainers de toeschouwers in hun ban. Jong en oud kijkt ademloos naar hun verrichtingen in de piste.

Voor (niet-)paardenliefhebbers

Niet alleen de paarden betoveren, de hele sfeer en de prachtige decors dragen ook bij aan het magische gevoel dat de shows van CAVALLUNA elke keer weer oproept. Schilderachtige panorama’s, kleurrijke dorpen, romantische stranden, tropische bossen, indrukwekkende tempels en mythische culturen zijn een ongelooflijke explosie van kleur. Paardenliefhbbers én mensen die niks met ‘onze’ viervoeters hebben, worden geïnspireerd en waarderen de hoogstandjes op artistiek en muzikaal gebied. 

Neem dus gerust iemand mee naar het Sportpaleis in Antwerpen die niet per se fan van onze favoriete viervoeters is … Hij of zij zal zich geen moment vervelen! P

Meer informatie: www.cavalluna.com.

Winnen?

Wij mogen 10 duotickets voor Cavalluna Antwerpen weggeven! Wil jij kans maken? Vul je gegevens in en wie weet zit jij straks op de tribune in Sportpaleis Antwerpen!
>> https://fd7.formdesk.com/mphorses/winactie-duoticket-cavalluna