Afbeelding
© RIVERSO PHOTOGRAPHY

Winactie: Online cursus ‘Avontuurlijk buitenrijden met TREC’ (winnaars bekend)

Win TREC

Buitenrijden.nl en TREC-club Nederland lanceren een nieuwe online cursus: avontuurlijk buitenrijden - trainen voor TREC. TREC is de ideale aanvulling op jouw dagelijkse training met je paard. In deze online cursus maak je kennis met TREC en ervaar je wat de verschillende trainingselementen betekenen voor jou en jouw paard. 

Je gaat direct aan de slag met de verschillende TREC oefeningen. Je leert bijvoorbeeld hoe je je weg vindt door de natuur en hoe je obstakels, die je onderweg tegenkomt, overwint!

Wat is TREC


© RIVERSO PHOTOGRAPHY

TREC is een fijne afwisseling voor elke ruiter en zorgt dat je nog beter met je paard samenwerkt. Door middel van de TREC oefeningen uit deze cursus raken jij en je paard namelijk steeds beter op elkaar ingespeeld.

TREC is een van oorsprong Franse vorm van paardensport die ruiter en paard tijdens een trektocht test op hun bekwaamheid. TREC is de afkorting van ‘Technique de Randonnée Equestre de Compétition’ en betekent letterlijk ‘competitieve ruiter trektocht technieken’. Bij TREC ligt de nadruk op plezier en de samenwerking tussen mens en paard in de natuur.

Wat ga je leren?

  • hoe je aan de slag kan gaan met de TREC-oefeningen;
  • hoe je de verschillende obstakels het beste kunt aanpakken;
  • hoe je de oefeningen zowel aan de hand als onder de man kan uitvoeren;
  • wat de verschillende onderdelen van TREC zijn;
  • welke vaardigheden je hiervoor moet trainen.

Ook trainen voor TREC?

Lijkt het jou leuk om op deze afwisselende en avontuurlijke manier aan de slag te gaan met jouw paard? Volg dan de nieuwe online cursus “Avontuurlijk buitenrijden - trainen voor TREC” van Buitenrijden.nl. De cursus bestaat uit interactief lesmateriaal, zoals video’s, foto’s en oefenquizzes. Voor slechts 24,50 kan jij direct aan de slag! (KNHS-ledenprijs 18,50). 

Bit & Cap mag vijf cursussen weggeven aan haar abonnees! Winnen? Stuur dan voor 1 februari een mailtje naar bit-cap@mphorses.nl.

Meer informatie over de online TREC-cursus vind je op buitenrijden.nl.  

Abonnee worden

Geen abonnee van Bit & Cap en toch meedingen naar één van deze cursussen? Geef je dan snel op als abonnee en maak kans om deze of andere winacties te winnen. Bovendien heb je als abonnee toegang tot Members Only-artikelen, e-learning video’s en korting op Bit & Cap-evenementen! 

Word abonnee van Bit & Cap.

Afbeelding
Afbeelding