Afbeelding

Win: Duoticket voor EquiDay *alleen voor abonnees*

Win

Als Bit & Cap-abonnee heb je de liefde voor je paard natuurlijk op één staan. Wij hebben een cadeautje dat daar perfect bij aansluit. Wij mogen onder onze abonnees een aantal duotickets voor EquiDay verloten!

Win duotickets

Waarom je daar kans op wil maken? EquiDay is hét evenement voor paardenliefhebbers die hart hebben voor hun paarden. Met de vele demonstraties, lezingen en shows gegeven door experts uit de paardenwereld is EquiDay dé plek om je passie voor paarden te voeden. Wil jij kans maken op een duoticket voor het evenement van zaterdag 13 april? Vul dan hier je gegevens in vóór 5 april. 

Paardenwelzijn voorop

Wat EquiDay zo bijzonder maakt is de nadruk op paardenwelzijn. In een wereld waarin verschillende visies en benaderingen rondom paarden bestaan, staat één ding centraal op EquiDay: het welzijn van het paard. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net je eerste stappen zet in de paardenwereld, je kunt er leren van bekende en minder bekende trainers, instructeurs en andere experts op het gebied van natuurlijke huisvesting, trainingstechnieken, voeding en nog veel meer. EquiDay biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van paarden houdt! 

Voor meer informatie: https://www.equiday.nl/