horoscoop site
horoscoop site

Horoscoop: Waterman

Nieuws

Waterman is het teken van onafhankelijkheid, gelijkheid en vrijheid. De Waterman heeft een groot abstractievermogen, bekijkt dingen van een afstandje en is erg vindingrijk en fantasievol. Hij kan zowel onvoorspelbaar als geniaal zijn.

(21 januari t/m 20 februari) 

Waterman-paard
Een Waterman-paard heeft een zeer levendige belangstelling voor alles en iedereen. Als veulen kan het zich soms erg koppig en eigenwijs gedragen. Speelkameraadjes zijn een eerste levensvoorwaarde. Leg dit paard niet zomaar jouw wil op. Je moet hem leren zich aan te passen. En zeker als puber wil dit paard niet alles anders doen. Geef hem meer vrijheid anders stuit je op verzet. Een Waterman-paard kan zich dan gevoelshalve helemaal afsluiten. De drang naar vrijheid en eigenheid kan op latere leeftijd leiden tot depressieve gevoelens en nervositeit. Zorg bij Waterman-paarden voor een goed evenwicht tussen inspanning en ontspanning, anders worden ze zeer wispelturig.

Waterman-ruiter
De Waterman-ruiter doet de dingen graag op zijn manier. En zijn manier is vaak heel origineel. Maar deze ruiter staat ook open voor andermans ideeën, zolang die maar vernieuwend zijn. Als hij dan eenmaal een standpunt inneemt, is hij daar nog moeilijk vanaf te brengen. De Waterman is namelijk erg standvastig, koppig zelfs. Deze ruiter kan in teamverband sporten, maar hij moet wel een zekere persoonlijke vrijheid krijgen. Individueel lukt het deze ruiter ook. Hij is onafhankelijk genoeg.

De beste combinaties:
Een Waterman-ruiter met een Tweeling- of Weegschaal-paard.