horoscoop site
horoscoop site

Horoscoop: Leeuw

Nieuws

Een koninklijk en expressief teken, rustig, zelfverzekerd, optimistisch, vastbesloten, creatieve intelligentie, sterke overtuigingen, humoristisch, grootmoedig, gepassioneerd en opgewekt. Leeuwen hebben bewondering en bevestiging van anderen nodig.

(21 juli t/m 20 augustus)    

Leeuw-paard
Een Leeuw-paard heeft een sprankelende natuur. Daar zul je echter weinig van merken als het dier voelt dat het te kort komt. Dit paard moet leren dat de aarde niet alleen voor hem is geschapen. Het ‘ik-ben-de-baas’- trekje lijkt dominerend. Eigenlijk heeft hij een grote behoefte aan veiligheid en zekerheid. Het wil dat zijn verzorger trots op hem is. Meestal zijn deze paarden geen vechtersbazen. Ze bezitten wel een ingebakken rechtvaardigheidsgevoel. Behandel ze eerlijk. Als een Leeuw-paard heeft ervaren dat het niet altijd in het middelpunt hoeft te staan om geliefd te zijn, kan het goed met anderen omgaan.

Leeuw-ruiter
De leeuw is erg sportief, maar wil wel erkenning voor zijn prestaties. Toeschouwers, zeker als ze klappen, zijn dan ook erg stimulerend. Wanneer Leeuwen in teamverband sporten hebben zij de belangrijkste plaats van het team. Ze zijn niet de groom, maar de menner. Het zijn de aanvoerders van het poloteam. En die rol past bij ze. Het zijn namelijk geboren leiders die anderen goed kunnen motiveren. De Leeuw-ruiter werkt hard en beschikt over veel wilskracht. Hij doet alles om zijn doel te bereiken. Eerlijkheid en openheid zijn voor deze ruiters heel erg belangrijk. Jurysporten kunnen hen dan ook behoorlijk frustreren.

De beste combinaties:
Een Leeuw-ruiter met een Ram- of Boogschutter-paard.