Epplejeck documentenmap
Epplejeck documentenmap

Prijswinnaars Epplejeck documentenmap bekend

Nieuws

Bit mocht 5 documentenmappen van Epplejeck weggeven. De prijswinnaars zijn inmiddels bekend. Bart Housen, Laura van den Berg, Colinda Himpers, Stefanie Peeters en Anne-Marie Van den Broucke zijn de gelukkige winnaars. Gefeliciteerd! Epplejeck neemt contact op met jullie.


Volgende maand beginnen alweer de eerste buitenwedstrijden. Ben jij al voorbereid op het nieuwe outdoorseizoen?

Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse inenting, het laten meten van je pony voor 1 april (t/m 8 jaar) en heb je alle documenten en papieren al compleet bij elkaar gezocht? Het bij elkaar houden van alle papieren zoals een startpas, paspoort, stamboekpapier, proevenboekje en eventueel geld, is vaak nog een hele opgave. Herken jij dit en ben je ook wel eens last minute en in alle stress op zoek naar bijvoorbeeld je startpas, omdat deze niet meer bij het paspoort ligt?

Dan is deze documentmap de perfecte oplossing! Hierin kun je alle papieren en documenten geordend bij elkaar in één map bewaren. De documentmap is voorzien van verschillende opbergvakken, een vakje met rits, penhouder, opbergvakjes voor allerlei pasjes en zelfs een klein spiegeltje! De map is gemaakt van sterk nylon en voorzien van een ritssluiting. Hiermee raak je dus nooit meer je documenten kwijt en kun je ontspannen en geordend op wedstrijd.

Niets gewonnen bij deze actie? Niet getreurd! Epplejeck heeft inmiddels een nieuwe actie, waar je kans maakt op een eczeemdeken!