oud oudjes pony
oud oudjes pony

Prijswinnaars winactie het oude paard bekend

Nieuws

In Bit 220 stond Bit Stalt Uit in het teken van het oude paard. En dat was goed nieuws voor jou en je (oude) maatje! Je kon kans maken op 1 Pagony deken, 1 van de 3 zakken Subli Seniores Priores of 1 van de 3 zakken Pavo 18Plus! De prijswinnaars zijn inmiddels bekend.Subli Seniores Priores


Jonas van Laere, Bernadette en Carolien van der Puij hebben een zak Subli Seniores Priores gewonnen. De Subli Seniores Priores is het enige echte totaalvoer voor paarden met gebitsproblemen. Seniores Priores is zo samengesteld dat het een ruwvoer- en krachtvoervervanger is. Het product moet altijd goed geweekt gevoerd worden (1 kg product in 3 liter water, gedurende 4 uur weken). Per 100 kg lichaamsgewicht voert u 1 kg Seniores Priores. Als het paard nog moet presteren, moet er een toeslag gegeven worden. Adviesverkoopprijs: € 9,75 per zak, bezorgprijs € 40,00 per 100 kg.

Pagony Tiger


Sonja Letter is de gelukkige winnares van de Pagony Tiger. De Pagony Tiger Collectie is een collectie zeer sterke, waterdichte dekens zonder en met vulling tot wel 500 grams, dus daar gaat je paard warm de winter mee in. Bovendien is deze dekencollectie van een zeer goede kwaliteit en scherp geprijsd. Check de nieuwe kleur van 2014: donkerblauw met een felle kobaltblauw baan met subtiele, hippe accenten in een felle neon. Exclusief verkrijgbaar bij Divoza Horseworld. Adviesverkoopprijs vanaf € 74,95.

Pavo 18Plus


Lenie Klazinga, Sandra en Kelly Koster ontvangen een zak Pavo 18Plus. Vanaf 18 jaar verandert het lichaam van een paard. Pavo 18Plus is een muesli die echt inspeelt op de behoeftes van het ouder wordende paard, met alle voedingsstoffen die het lichaam vraagt, zonder het systeem onnodig te belasten. Het is uitgebreid getest samen met twee vooraanstaande partijen op het gebied van oudere paarden: Stichting De Paardenkamp in Soest en Pensio(e)nstal De Wildtshof in Uddel. Adviesverkoopprijs: € 12,35 (inclusief BTW).

Prijswinnaars, van harte gefeliciteerd! Er wordt contact met jullie opgenomen.