150314918_ABFweb
150314918_ABFweb

Edward Gal oppermachtig op Indoor Brabant

Nieuws

Koning Edward, zo wordt hij al genoemd in de wandelgangen in Den Bosch. Hij lijkt op dit dressuurbal in de Brabanthallen niet meer te stoppen en danst keer op keer naar de overwinning. In de Grand Prix om de Wereldbeker scoorde hij met Glock’s Undercover N.O.P. zelfs 82,680 procent.


Met Glock’s Zonik won hij tijdens hun debuut de Prix St. Georges (bekijk hier de proef), met Glock’s Voice nam hij de eerste prijs van de Grand Prix in ontvangst en ook met Glock’s Undercover stond Gal vooraan.

Wereldbeker


Ook zijn vijfde optreden in de Brabanthallen werd omgezet in een klinkende overwinning. In de negende Wereldbekerkwalificatie was Gal wederom niet te verslaan door zijn concurrenten, ook al maakte hij het op het eind nog een beetje spannend. “Ik was heel blij hoe Glock’s Undercover N.O.P. vandaag liep. Hij was heel ontspannen en los in de hand. In Las Vegas kan het publiek heel enthousiast en luidruchtig zijn. Ik merk dat Undercover daar steeds beter mee omgaat. Daarom heb ik hem vandaag ook in de prijsuitreiking gereden”, aldus Gal.

Bekijk hieronder een interview met Edward Gal:




Indoor Brabant kun je live volgens. Klik hier voor de livestream.

Bron: Horses
150313925_ABFweb