hoofd details
hoofd details

Man trouwt met paard

Nieuws

We hebben allemaal weleens geroepen dat we wel met ons paard trouwen. Een Ierse man heeft het vorige week vrijdag écht gedaan. Het gelukkige stel kreeg een heuse ceremonie met dominee, aldus Horse and Hound.


Aidan O’Connell trouwde Oliver, zijn favoriete, 25 jaar oude springpaard. Hij vertelde tegen Horse and Hound: “Er zijn niet veel mensen van 65 jaar oud die een partner van 40 jaar jonger mee naar het altaar nemen!”

Aidan had een dierenarts en renpaardentrainer als getuige. Nadat hij eerst vroeg had gevraagd of iemand in de ruimte een goede reden had waarom het stel niet mocht trouwen, ging de dominee verder met de ceremonie. “Aidan Donncadha O’Connell, neem je Oliver Equus aan als je wettige partner in het huwelijk, met een gelijke verdeling van wasgoed, koken en strijken?” Waarop Aidan antwoordde: “Ja” Hij draaide zich om en Oliver kreeg de zelfde vraag, getuigen zeggen dat hij een duidelijke knik met zijn hoofd gaf.

Aidan is over de hele wereld bekend vanwege zijn smetteloze verschijning en hij trouwde dan ook in zijn gebruikelijke hoge hoed en chique pak. Na de officiële voltrekking werd er een receptie gehouden, met verschillende grappige toespraken. Er waren 40 gasten, uit heel Europa en de VS.Bron: Horse and Hound