Opening
Opening

Bit Mode: Wat draagt Dinja van Liere?

Nieuws

Speciaal voor Bit Mode showen bekende dressuurruiters hun outfits. In drie afleveringen laten we de outfits zien van Theo Hanzon, Vai Bruntink en Dinja van Liere. Wat dragen zij en waarom? Vandaag de laatste aflevering met Dinja van Liere!


Dinja is een bekend gezicht in de dressuurwereld. Met meerdere paarden wist ze al het hoogste niveau te behalen, en tot voor kort was ze lid van het Rabo Talententeam. Of Dinja veel winkelt? “Ik koop niet zoveel kleding meer, ik heb een goede sponsor die mij voorziet van kleding. Ik vind het wel erg leuk om op grote evenementen langs de stands te lopen en nieuwe, kleine merken te ontdekken.”

[hr]

Maandag


Vandaag zien we voornamelijk rode kleding. De vrolijke kousen maken het setje compleet, jammer dat we deze tijdens het rijden niet zien onder de mooie laklaarzen.

[hr]

Dinsdag


Deze dag kleedt Dinja zich in het groen, met een fijn, warm vest. Dit keer zien we een paar bordeaux rode rijlaarzen met crocolak. Opnieuw is het setje helemaal compleet. “Al mijn setjes moeten goed bij elkaar passen, ik vind het erg mooi om kleuren terug te laten komen. Dus een kleur die in mijn broek zit, laat ik graag terugkomen in mijn shirt of jas”, aldus Dinja.

[hr]

Woensdag


Roze! Lekker fel, welke kleuren zouden we nog meer in haar kledingkast kunnen vinden? “Veel roze, en daarnaast ook wel grijs. Maar van roze ben ik echt fan. Ik hou van veel felle kleuren”, aldus Dinja.

[hr]

Donderdag


Dit keer een neutraler setje, vandaag blauw. Wat opvalt is de neusriemonderlegger, deze past perfect bij de rest van haar kleding. Dinja vertelt: “Deze laat ik zelf maken door ‘Hand gemaakte neusriem onderleggers’. Ik kan dan precies bepalen welk stofje ik wil, zodat ook deze weer bij het geheel matcht.”

[hr]

Vrijdag


Opnieuw een perfect passend setje! Heeft Dinja nooit een miskoop? “Dat weet ik eigenlijk niet. Waar ik wel altijd van kan balen is, wanneer ik iets duurs koop en het dan snel slijt”, vertelt ze.

[hr]

Zaterdag


Vandaag staat er een concours op de agenda, dit keer dus een witte rijbroek en een chique slipjas. Daarnaast draagt Dinja haar ‘geluksokken’, deze heeft ze gekregen via het Rabo Talenteam. Speciaal voor de concoursen gebruikt Dinja een neusriemonderlegger met bling en een dekje met haar logo.

[hr]

Zondag


Op zondag zien we opnieuw een blauw setje. Wat deze week opviel, waren alle verschillende rijlaarzen. Vindt Dinja dit echt zo belangrijk? “Laarzen zijn voor mij heel belangrijk, ik heb het liefst bij elk setje andere laarzen. Ik vind het ook erg leuk als deze een beetje ‘anders’ zijn.”

[hr]

Wat draag jij?


We zijn natuurlijk niet alleen benieuwd naar de kleding van bekende ruiters, maar ook naar die van jou! Deel jouw outfit via instagram met #BitMode en volg ons natuurlijk op @Bitpaarden!
1
2
3
4
5
6
7