trouwen
trouwen

Zo houd je je niet-paardenpartner te vriend

Nieuws

Helaas kun je niet met je paard trouwen (behalve deze man dan). Dus zul je toch aan de tweebenige partner moeten en meestal vindt die wederhelft paarden helemaal niks. Maar er is hoop: met deze makkelijke stappen maak je het leven van je niet-paardenpartner een stuk leuker!1. De achtergrond van je telefoon


Je paard is dan misschien knapper, maar zet op de achtergrond van je telefoon toch maar je vriend(in). Die selfie van jou en je paard mag pas weer na de prille fase, zo voelt vriend(in)lief zich ook weer gewaardeerd.

2. Belonen, belonen, belonen!


Als je op een concours bent en vriend(in)lief heeft het over Edward Graal, Adelinde Cornelis, Hans Meerhoud of Jeroen Enkeldam, doe dan net of het goed is. Ze proberen het tenminste... ;-)

3. De televisie


Voorkom dat je het laatste moment ruzie krijgt om de afstandbediening als Jumping Amsterdam en de Eredivisie tegelijk vallen. Investeer in een iPad of in een tweede tv, dan is iedereen blij!

4. ‘Mijn vriendje/vriendinnetje’


Denk twee keer na voordat je je paard bestempelt als je vriendje of vriendinnetje. Voordat je partner denkt dat je polyamoreus bent.

5. ‘Wij’


Hetzelfde geldt voor ‘wij’ als je samen bent met je vriend(in). Wij moet dan naar jullie samen verwijzen en niet naar jou en je paard.

6. Foto’s


Maak foto’s van alle sport/muziek/sokken/rommel die je vriend(in) laat slingeren voor het moment dat hij/zij over een slingerende natte deken in de gang struikelt. Dan heb je alvast een tegenargument!

7. De auto


Nu we het toch over natte dekens hebben: luchtverfrisser is een must voor je auto. En voor je relatie.

8. Of...


Negeer al het bovenstaande en laat hem dit lijstje lezen!

Bron: Horse and Hound