Zonsondergang
Zonsondergang

Tips om je partner tevreden te houden

Nieuws

Het is alweer bijna 14 februari en dat betekent ook dat het bijna Valentijnsdag is! Het perfecte moment om je partner te verrassen met een lief cadeautje of een gezellig uitje. Maar eigenlijk zou je het hele jaar door regelmatig aan je geliefde moeten denken, zeker als je, net als menig ander paardenliefhebber, meer tijd op stal doorbrengt dan thuis. Hieronder volgen enkele tips om je wederhelft net zo happy te houden als je geliefde viervoeter!

  • Prik een vaste dag in de week waarop je tijd voor elkaar vrij maakt
Je kent het wel: gelijk uit je werk trek je vlug je stalkleren aan en voordat je goed en wel je vriend of vriendin gedag heb gezegd, zit je alweer in de auto om naar je paard te gaan. Drie uur later ben je weer thuis, spring je gelijk onder de douche en stap je het liefst meteen je bed in. Uh, je partner? Die heb je eigenlijk amper gezien.

Om te voorkomen dat je langs elkaar heen gaat leven, kun je een vaste avond in de week prikken waarop je samen lekker eet en even bijkletst. Regel een stalgenoot die op die dag voert/zorgt dat je paard buiten komt en geniet van een gezellig avondje met je geliefde.


  • Toon ook interesse in zijn/haar hobbies
Natuurlijk zijn paarden het allerleukste onderwerp en zou je het liefst non-stop praten over jouw training/wedstrijd/het nieuwste trucje dat je jouw paard hebt aangeleerd. Maar geloof het of niet, er zijn mensen die niet continu aan paarden denken. Zorg dat je ook aandacht besteedt aan zijn interesses en vraag regelmatig naar zijn training of wedstrijd. Of nog beter: ga eens kijken!


  • Een klein leugentje om bestwil
Is het jou weleens overkomen? Je partner zet je voor het blok en vraagt wat nu eigenlijk belangrijker is: hij/zij of je paard? Op dat moment kun je misschien beter niet al te eerlijk zijn. Antwoord heftig knikkend dat je geliefde uiteraard vóór jouw viervoeter komt. Je partner hoeft niet te weten dat je stiekem je paard op nummer 1 hebt staan…


  • Betrek je partner bij jouw paardenleven
Iedere paardenliefhebber droomt er stiekem van: deze prachtige hobby delen met zijn/haar partner. Als je het een beetje slim aanpakt, moet dat kunnen lukken. Uiteraard kun je het beste met de leukste kanten van de sport beginnen. Lees hier 5 Dingen om te doen op Valentijnsdag ter inspiratie!

Bron: Bitmagazine.nl